Το «σ΄αγαπώ» κατά τη διάρκεια του σεξ ανυψώνει την λίμπιντο; Ε, όχι δα!

«Το να μιλάς για αγάπη κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πιο ικανοποιητικό από τα... προκαταρκτικά και τα σέξι εσώρουχα». Ναι... Κι η Ελλάδα σε πέντε χρόνια θα είναι η νέα οικονομική δύναμη του πλανήτη, η δημόσια παιδεία μας θα λειτουργεί υποδειγματικά, η κατώτερη σύνταξη θα ξεκινάει από τα 1.500 ευρώ και η πλατεία συντάγματος θα κατακλύζεται από Γερμανούς μετανάστες.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Καμιά φορά οι έρευνες λένε ψέματα. Ίσως όχι εσκεμμένα αλλά, πολύ απλά, γιατί αυτοί που απάντησαν στην έρευνα δεν υπήρξαν, ειλικρινείς. Κάπως έτσι πρέπει να προέκυψαν και τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Chapman σχετικά με το καλό σεξ.

Οι 39.000 παντρεμένοι και παντρεμένες που πήραν μέρος στην συγκεκριμένη έρευνα είτε απάντησαν με τον σύντροφο/την σύντροφο τους δίπλα και προσπάθησαν να μην δώσουν αφορμή για καυγάδες, είτε θέλησαν να... τρολάρουν τους επιστήμονες που μάλλον θα έπρεπε να «θάψουν» τα αποτελέσματα της έρευνας για να μην γίνουν «ανέκδοτο».

Πάμε λοιπόν να δούμε τι... αποκάλυψε η έρευνα του Πανεπιστημίου Chapman, αλλά και τα αποτελέσματα της δικής μας έρευνας που, μάλλον, ανταποκρίνονται περισσότερο στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα λοιπόν με το 75% των παντρεμένων αντρών και το 74% των γυναικών, το συναισθηματικό δέσιμο με τον παρτενέρ τους κατά τη διάρκεια του σεξ και η φράση «σ' αγαπώ» τους αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους απ' ότι τα προκαταρκτικά και τα σέξι εσώρουχα.

Είσαι δηλαδή πάνω στο... καλό σου λέει ο άλλος σ' αγαπώ και φτιάχνεσαι; Σε ποιον πλανήτη; Να καταλάβω τις αγκαλίτσες και τα γλυκούλια πριν ή μετά το ... κυρίως πιάτο αλλά κατά τη διάρκεια; Με μία πρόχειρη έρευνα στο γραφείο πάντως το αποτέλεσμα στο 100% των ερωτηθέντων ήταν πως τα ρομαντικά λόγια κατά τη διάρκεια της πράξης οδηγούν καθαρά στο... ξενέρωμα. Εκτός κι αν το «σ' αγαπώ» ακολουθεί κάτι πρόστυχο που μπορεί και να σώσει την παρτίδα στο... 90'.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θυμίζουν ένα από τα νούμερα του βασιλιά της stand up comedy, του Louis Ck, σχετικά με τον αυνανισμό. Τον έπιασε λέει η γυναίκα του στα ... πράσα και ζήτησε να μάθει εάν φαντασιώνονταν εκείνη. «Πραγματικά δηλαδή», λέει ο κωμικός, «μπορείς εκείνη την ώρα να φανταστείς πως είσαι με οποιανδήποτε γυναίκα στον κόσμο, ποιος αυνανίζεται και φαντασιώνεται την γυναίκα του;»

Είναι δεδομένο πάντως πως το «κακό» με το ρομαντικό σεξ που, αν και ρομαντικό, καταφέρνει να ικανοποιήσει τους ... συμμετέχοντες είναι οι αντίστοιχες ταινίες. Αυτές που δείχνουν τους δύο ερωτευμένους να κοιτάζονται στα μάτια και να το κάνουν αργά, αργά, λες και δεν υπάρχουν άλλα πράγματα στον κόσμο, λες και ο χρόνος έχει σταματήσει και θυμίζουν τις βαρκούλες που είναι δεμένες στο λιμάνι και λικνίζονται στο κυματάκι. Αλλά ακόμα και σε αυτές τις ταινίες το ρομαντικό σεξ δεν αφορά παντρεμένους, συνήθως δεν αφορά καν ζευγάρι που έχει περάσει ήδη κάποιες βραδιές μαζί.

Η δική μας έρευνα λοιπόν έδειξε πως όσο πιο... βρώμικο είναι το σεξ τόσο το καλύτερο. Πως τα σέξι εσώρουχα και τα προκαταρκτικά μετράνε, καθώς και πως το «σ' αγαπώ» είναι καλό να χρησιμοποιείται όλες τις υπόλοιπες στιγμές, πλην εκείνης της ώρας.

Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν αποκλείεται οι απαντήσεις να ήταν ειλικρινείς, αφού η έρευνα σημειώνει επίσης πως από αυτούς που απάντησαν το 83% σταμάτησε να έχει καλό σεξ μετά τους πρώτους έξι μήνες του γάμου. Αυτό μάλιστα. Με τις απαντήσεις που έδωσαν στο τι θεωρούν «καλό σεξ», το ότι σταμάτησαν να ικανοποιούνται μετά από έξι μήνες γάμου είναι κάτι που μπορούμε να πιστέψουμε.

The post Το «σ΄αγαπώ» κατά τη διάρκεια του σεξ ανυψώνει την λίμπιντο; Ε, όχι δα! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα