Το ψηλότερο κτήριο της Δύσης θα είναι στο Σημείο Μηδέν της Νέας Υόρκης!

11:02 2/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Δυναμικό come back ετοιμάζουν οι Αμερικανοί ανοικοδομώντας τους Δίδυμους Πύργους οι οποίοι είχαν γκριμιστεί κατά την επίθεση με αεροπλάνα στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 από την Αλ Κάιντα.

Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου θα είναι ένα κτήριο πλέον και πιο μοντέρνο. Ωστόσο οι μηχανικοί δεν έμειναν μόνο εκεί, έβαλαν και ένα στοίχημα το οποίο θα πετύχουν τελικά. Ο επιβλητικός ουρανοξύστης θα είναι και το πιο ψηλό κτήριο τους Δυτικού Ημισφαιρίου αγγίζοντας τα 541 μέτρα ύψους.

Πώς πετυχαίνουν τέτοια ύψος οι Αμερικανοί; Δεν επιδίωξαν να φτάσουν αυτό το ύψος μόνο με το κτήριο αυτό

καθέ αυτό. Επέλεξαν να βάλουν και μία κατασκευή σαν σπείρα ακριβώς στο τέλος του η οποία θα το κάνει ακόμη πιο επιβλητικό.

Οι ιθύνοντες του έργου πιστεύουν πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν στην αποκατάσταση της πληγωμένης υπερηφάνειας του αμερικανικού έθνους μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους συνολικά 3.000 άτομα.

Ο ουρανοξύστης θα γίνει το πιο ψηλό κτήριο στο Δυτικό Ημισφαίριο μετά τον πύργο Γουίλις στο Σικάγο, ωστόσο θα είναι πολύ μικρότερος από το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο που βρίσκεται στο Ντουμπάι και ξεπερνά τα 822 μέτρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα