Το πρωτότυπο δώρο του Τζορτζ Κλούνεϊ στην Αμάλ για την επέτειό τους – Δεν θα πιστεύεις τι της αγόρασε !

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο γάμο, πριν ένα μήνα περίπου. Ο Χολιγουντιανός σταρ, θέλοντας να ευχαριστήσει την αγαπημένη του για την κοινή τους ζωή, της έκανε ένα δώρο… ασυνήθιστο και πρωτότυπο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός δεν επέλεξε κάποιο κόσμημα, αυτοκίνητο, σπίτι ή κάτι παρόμοιο, όπως όλοι οι celebrities, αλλά ένα εστιατόριο. Ναι, ναι! Της αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο σούσι στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το «Belfast

Telegraph», ο 54χρονος αποφάσισε να της το κάνει δώρο, επειδή και οι δυο λατρεύουν το σούσι, ενώ είναι τακτικοί πελάτες στο γιαπωνέζικο εστιατόριο Asanebo, που είναι κοντά στο σπίτι τους στο Los Angeles.

Ωστόσο, η Αμάλ πηγαινοέρχεται σε Λονδίνο-Λος Άντζελες. Όταν λοιπόν μένει εκεί, παραπονιέται πως κοντά στο σπίτι τους δεν υπήρχε ένα καλό εστιατόριο σούσι. Έτσι, ο Τζορτζ άρχισε τις συζητήσεις με τον σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου (Tetsuya Nakao) ώστε να ανοίξουν ένα παρακλάδι του Asanebo Japanese στο Λονδίνο.

«Ο Τζορτζ θέλει να είναι σίγουρος πως η Αμάλ θα έχει για πάντα πρόσβαση στο αγαπημένο της εστιατόριο όταν μένει στο σπίτι της στο Λονδίνο» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Όσο για το πόσο κόστισε το δώρο; Ο «Independent» αναφέρει πως ο Κλούνεϊ θα σκάσει 417.886 ευρώ, αναλαμβάνοντας παράλληλα και το διαφημιστικό κομμάτι.

The post Το πρωτότυπο δώρο του Τζορτζ Κλούνεϊ στην Αμάλ για την επέτειό τους – Δεν θα πιστεύεις τι της αγόρασε ! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα