Το πουλάει το σπίτι η Παπαρίζου

Τέλος στη διαμάχη Έλενας Παπαρίζου και Τόνι Μαυρίδη, καθώς δημοσιεύματα λένε ότι πουλάνε το σπίτι τους για 650.000 ευρώ. 

Αίσιο τέλος, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, θα έχει η κόντρα μεταξύ της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνι Μαυρίδη. Σύμφωνα με  ρεπορτάζ, η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να αποσύρει όλα τα εξώδικα εναντίον του πρώην συντρόφου της, αλλά και να δρομολογήσει την πώληση της μεζονέτας που διέμενε το ζευγάρι στην Άνω Γλυφάδα και είχαν αποκτήσει πριν λίγα χρόνια. Η τιμή πώλησης του σπιτιού είναι 650.000 ευρώ, ενώ να σημειωθεί ότι το κόστος κατασκευής

άγγιξε το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αυτή θα είναι η πρώτη κίνηση για τον διαχωρισμό της περιουσίας που αποκτήθηκε από κοινού, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους αλλά και της συνεργασίας τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τόνι Μαυρίδης είχε ενεργή συμμετοχή τόσο στην παραγωγή των δίσκων της Έλενας Παπαρίζου όσο και στην καριέρα της γενικότερα, καθώς ήταν manager της επί σειρά ετών.

Ο δικηγόρος, βέβαια, του Τόνι Μαυρίδη μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, το μεσημέρι της Παρασκευής, και τόνισε πως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε έρθει σε επικοινωνία με τον δικηγόρο της τραγουδίστριας, παρά ταύτα δήλωσε αισιόδοξος για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη όσον αφορά τις προθέσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα