Το πάρτι άρχισε στην Τρίπολη – Στον τελικό ο Αστέρας για πρώτη φορά!

Με ήρωα τον Ουσέρο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του, ο Αστέρας Τρίπολης, πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του, το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ, με τελικό σκορ 2-0.

Και οι δύο ομάδες, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς, όμως, να καταφέρουν να δημιουργήσουν ιδιαίτερα πολλές φάσεις. Οι μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες ήταν δυνατές, με τον ΠΑΟΚ,

να έχει την πρώτη μεγάλη φάση, στο 31ο λεπτό, όταν ο Λόρενς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Η απάντηση από τον Αστέρα, ήρθε κατά τη διάρκεια του έξτρα χρόνου του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο ΝτεΜπλάσις, έστειλε με δυνατό σουτ τη μπάλα μπροστά στην εστία του Ιτάνζ, με τον Αποστολόπουλο να διώχνει την τελευταία στιγμή.

Όταν οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ο Αστέρας, φάνηκε να πατά καλύτερα στα πόδια του. Το πρώτο γκολ για την ομάδα της Τρίπολης, ήρθε από τον Ουσέρο στο 61ο λεπτό, ενώ, λίγα λεπτά αργότερα (στο 86ο), πέτυχε και το δεύτερο τέρμα, πολλαπλασιάζοντας τις πιθανότητες της ομάδας του να περάσει στον τελικό. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ, προσπάθησε να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση (η προηγούμενη «μάχη» στην Τούμπα, είχε τελικό σκορ 2-1 υπέρ των γηπεδούχων), όταν ο Λόρενς, στις καθυστερήσεις, επιχείρησε σουτ, το οποίο, όμως, δεν βρήκε στόχο.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τίτλου, στις 11 Μαΐου, στον τελικό που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Ο πιθανότερος αντίπαλός της, θα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αγωνίζεται αύριο κόντρα στον Πανθρακικό, επί του οποίου και επικράτησε στο πρώτο ματς, με σκορ 6-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα