Το «παιδομάζωμα» της Χρυσής Αυγής – Εικόνες ακόμα και με βρέφη που προκαλούν φρίκη

11:01 6/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Ανατριχιαστικά είναι τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποκαλύπτονται από τους υπολογιστές των μελών της Χρυσής Αυγής και απεικονίζουν παιδιά ακόμη και βρέφη να φορούν μπλούζες του εθνικιστικού κόμματος με μηνύματα μίσους και ναζιστικών καταβολών.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Έθνος, παιδιά και βρέφη ποζάρουν φορώντας μπλούζες και στολές παραλλαγής, που προσιδιάζουν με αυτές που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της ΧΑ στα τάγματα εφόδου. Τρανταχτά παραδείγματα αποτελούν η

σοκαριστική φωτογραφία με ένα δεκάχρονο να στέκεται προσοχή κρατώντας τη σημαία της Χρυσής Αυγής, φορώντας μια μπλούζα που γράφει «Πας μη Έλλην βάρβαρος» και ενός άλλου ανήλικου με μπλούζα που αναγράφει: «Είμαι Ελληνάκι, το νου σας λαμόγια». Φρίκη όμως προκαλεί και η εικόνα με βρέφος να φορά κορμάκι με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Έθνος», έφηβοι μαθητές Λυκείου παρακολουθούσαν σεμινάρια κατήχησης σε αίθουσες τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής, ενώ σε μια φωτογραφία διακρίνονται παιδιά έως και 12 ετών να παίρνουν μαθήματα χρυσαυγίτικης ιστορίας στα κατηχητικά των πυρήνων και μάλιστα παρουσία των γονιών τους οι οποίοι στέκονται στο πίσω μέρος της αίθουσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα