Η αποχώρηση της Θρασκιά on air, ο τσακωμός στο σπίτι της Μενεγάκη και η αποκάλυψη του Κωστόπουλου για την κόρη της

Πολλά τα θέματα και αυτή την φορά, αφού η showbiz και η τηλεόραση δεν ησυχάζει ποτέ.

Η Ράνια Θρασκιά, έκανε μία φωτογράφηση για το Just The Two Of Us.Μάχη έδωσαν οι δυο εκπομπές για μια δήλωσή της! Την παρουσιάστρια συνάντησε η εκπομπή Excellent και το «Μελέτησέ το». Και οι δυο δημοσιογράφοι που ήταν εκεί θέλησαν να της βάλουν ακουστικό για να μιλήσει ζωντανά.

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή

το νέο θεατρικό του Μάρκου Σεφερλή για το καλοκαίρι, η Ελένη Μενεγάκη είπε ότι θα πάει να τον δει φέτος... Και προέβη σε μια αποκάλυψη!
Η Σοφία Βόσσου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων και για το ξέσπασμα του Αντρέα Μικρούτσικου στις κάμερες για ένα τρέιλερ του Your Face Sounds Familiar από το οποίο έλειπε η Σοφία Βόσσου.
Ένα αφιέρωμα του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Στράτο Διονυσίου, ήταν αρκετό για να εξοργίσει την τραγουδίστρια. Η τραγουδίστρια είδε την εκπομπή- αφιέρωμα "Στην υγειά μας ρε παιδιά" στον Στράτο Διονυσίου και δεν ενημερώθηκε ποτέ για να πάει στην εκπομπή να τραγουδήσει, αφού είχε στενή συνεργασία για δέκα ολόκληρα χρόνια με τον αείμνηστο τραγουδιστή.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε με αφορμή τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με την κόρη της Βαλέρια, ότι μαμά και κόρη είναι ίδιες, ολόιδιες!

Keywords
Τυχαία Θέματα