Το «καρφί» του Μηλιού στο Twitter: Το χειρότερο είναι να κρύβεσαι για τις επιλογές σου

Ένα «αιχμηρό» σχόλιο έκανε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Γιάννης Μηλιός.
«Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί, να είσαι αναγκασμένος να κρύβεσαι για τις επιλογές σου», έγραψε ο πρώην υπεύθυνος οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Κι μπορεί να μην διευκρινίζει αν το διαδικτυακό «καρφί» του προορίζεται για κάποιο συγκεκριμένο

πρόσωπο ή για παράδειγμα σε όσους βουλευτές ψηφίσουν «ναι» στα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση προκειμένου να υπάρξει συμφωνία, ωστόσο, κάποιος μπορεί να εικάσει ότι ο κ. Μηλιός αναφέρεται στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Άλλωστε, η απόφαση του πρώην υπουργού Οικονομικών να μην πάει την Παρασκευή στη Βουλή για μια από τις σημαντικότερες συζητήσεις και την ψηφοφορία, αλλά να προτιμήσει να κάνει ένα τριήμερο στην Αίγινα, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Μάλιστα, αυτό που στηλιτεύεται απ' όσους του ασκούν κριτική στα κοινωνικά δίκτυα και στα Μέσα Ενημέρωσης είναι ότι ο κ. Βαρουφάκης επικαλέστηκε «οικογενειακούς λόγους» και εντελώς προσχηματικά έστειλε επιστολική ψήφο ότι δήθεν υπερψηφίζει τα μέτρα ενώ γνωρίζει ότι η ψήφος του αυτή δεν μπορεί να καταμετρηθεί.

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί, να είσαι αναγκασμένος να κρύβεσαι για τις επιλογές σου.

— Γιάννης Μηλιός (@john_milios) July 10, 2015

The post Το «καρφί» του Μηλιού στο Twitter: Το χειρότερο είναι να κρύβεσαι για τις επιλογές σου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα