Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη των Θεσμών: «Θα πάρουμε μία τεράστιας σημασίας απόφαση το Σάββατο»

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια τηλεδιάσκεψη των Θεσμών που διήρκεσε τέσσερις ώρες, με τον Γερούν Ντάισελμλουμ να δηλώνει πως το Σάββατο «οι υπουργοί της Ευρωζώνης πρόκειται να λάβουν μία τεράστιας σημασίας απόφαση στη συνεδρίαση του Eurogroup».

Ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, δήλωσε, μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης με τους επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας,

ότι «οι υπουργοί της Ευρωζώνης πρόκειται να λάβουν μία τεράστιας σημασίας απόφαση στη συνεδρίαση του Eurogroup», στην οποία αναμένεται να εξεταστεί η νέα ελληνική πρόταση για έκτακτη χρηματοδότηση. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 16.00.

Ο κ. Ντάισελμπλουμ ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιεχόμενο των προτάσεων της ελληνικής πλευράς και αρκέστηκε να δηλώσει ότι: «Περιμένω τους θεσμούς να εκτιμήσουν την πρόταση. Πρόκειται για ένα εκτενές κείμενο και είναι απαραίτητο να το διαβάσει κανείς προσεκτικά για να διαπιστώσει αν οι προτάσεις είναι συγκεκριμένες».

The post Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη των Θεσμών: «Θα πάρουμε μία τεράστιας σημασίας απόφαση το Σάββατο» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα