Το «εμπόδιο» στην περίπτωση Σούστερ και οι «Γάλλοι»

Ο Σούστερ εξακολουθεί να είναι φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής, όμως υπάρχει ένα στοιχείο που ενοχλεί την ΕΠΟ, που τσεκάρει και περιπτώσεις από Ιταλία και Γαλλία. Σενάριο για Φερναντέζ.

Το όνομα του Μπερντ Σούστερ δεν είναι η πρώτη φορά που έχει πέσει στο τραπέζι για την Εθνική μας ομάδα. Είναι ένας τεχνικός που απασχόλησε την ατζέντα της ΕΠΟ και αμέσως μετά την αποδέσμευση

Ρανιέρι. Και τότε είχαν γίνει επαφές. Και ενώ στην Ομοσπονδία έχουν συγκεντρώσει αρκετά θετικά στοιχεία για τον Σούστερ υπάρχει ένα σαφές πρόβλημα, που έχει προκύψει. Ότι τον έμπειρο προπονητή τον έχουν προτείνει τέσσερις μάνατζερ (σ.σ. στην πλειοψηφία τους Έλληνες) και ένας πρώην Έλληνας διεθνής, που δεν τον εκπροσωπούν καν!

Ο παλαίμαχος διεθνής, για τον οποίο σας έχουμε γράψει ξανά, ήρθε μάλιστα πρώτα σε επαφή με τον Γερμανό εκπρόσωπό του. Όλοι λοιπόν αυτοί βρέθηκαν στην ΕΠΟ με την επισήμανση πως μπορούν να κλείσουν το deal με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μαζί με τον μάνατζέρ του φτάνουν τους πέντε οι ατζέντηδες που τον πρότειναν! Και αυτό σίγουρα δεν αρέσει στην Ομοσπονδία διότι νιώθει λες και παίρνει μέρος σε... πλειστηριασμό και δίχως καν να μιλάει με τον επίσημο εκπρόσωπο του Σούστερ.

Ο επίσημος ατζέντης του Σούστερ, Τόμας Κροτ (σ.σ. που είναι νέος μάνατζέρ του, καθώς είχε πριν άλλη εκπροσώπηση από την Γερμανία), αυτήν την στιγμή παραμένει εκτός Ευρώπης διότι κάνει δουλειές με Ιάπωνες παίκτες. Οι νεότερες πληροφορίες μιλούν για επαφή που θα γίνει για τον Σούστερ το πρωί της Τρίτης. Προγραμματισμένο ραντεβού πάντως δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Ο Φέλιξ Μάγκατ -τον οποίο εκπροσωπεί ο Μίνο Ραϊόλα, που έχει προτείνει και τον Μάρτιν Γιολ για την Εθνική μας ομάδα- είναι μία περίπτωση που αρέσει στην ΕΠΟ, όμως όπως τονίσαμε ξανά για λόγους οικονομικούς και όχι μόνο δεν δείχνει να μπορεί να προχωρήσει. Εκτός όμως από το γερμανικό μοντέλο στο... κάδρο για την Εθνική υπάρχουν και περιπτώσεις από Ιταλία και Γαλλία.

Και όλα αυτά ενώ ήδη έχει διαρρεύσει σενάριο αλλά και πληροφορίες για τον Λουίς Φερναντέζ και πως μπορεί να απασχολήσει για την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή. Οι νεότερες πηγές πάντως αναφέρουν πως το πιο καλό και σοβαρό όνομα προέρχεται από την γαλλική αγορά. Μέχρι στιγμής πάντως ο Σούστερ δείχνει πως συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο.

Στην ΕΠΟ πάντως θεωρούν πως υπάρχει ακόμα άπλετος χρόνος για την εύρεση του νέου προπονητή. Χρόνος της τάξεως του ενός και πλέον μηνός για να... κλειδώσει ο επόμενος εκλεκτός...

Το κασέ των Μπιέλσα και Σαμπέγια

Η ΕΠΟ προσπάθησε εδώ και καιρό να βρει την χρυσή τομή με τους Μπιέλσα και Σαμπέγια. Όταν όμως αυτοί οι δύο προπονητές έχουν έκαστος 2 εκατ. ευρώ ετήσιο κασέ (σ.σ. τουλάχιστον αυτά ζητούσαν από την Ομοσπονδία) δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι... Στην τελευταία συνομιλία που είχε γίνει με τον Μπιέλσα μάλιστα με το που άκουσαν στην Ομοσπονδία τι χρήματα ζητούσε συν τα μπόνους, απογοητεύθηκαν για τα καλά...

Πηγή: gazzetta.gr

The post Το «εμπόδιο» στην περίπτωση Σούστερ και οι «Γάλλοι» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα