Η Μπέττυ Μπαζιάνα στα χνάρια της Νατάσσας Παζαΐτη

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα διδάσκει η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέττυ Μπαζιάνα. Η αίτηση που κατέθεσε η κ. Μπαζιάνα προς το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του πανεπιστημίου επιλέχθηκε ως η καλύτερη.

Έτσι, από την επόμενη κιόλας εβδομάδα αναμένεται να διδάξει «Δίκτυο Υπολογιστών» στους φοιτητές του τμήματος.

Όσοι αναζητούν οσμή σκανδάλου στο συγκεκριμένο θέμα θα απογοητευτούν. Ο πρύτανης του πανεπιστημίου αποκάλυψε ότι ο μισθός της δεν θα ξεπεράσει

για το εξάμηνο τα 3.500 ευρώ και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω κιόλας αν θα καλύπτει τα έξοδά της γιατί οι πόροι του πανεπιστημίου είναι περιορισμένοι και οι μισθοί χαμηλοί».

Η ιστορία της συντρόφου του πρωθυπουργού θύμισε σε πολλούς την αντίστοιχη της Νατάσας Παζαΐτη. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να βρεθεί από την αίθουσα του νηπιαγωγείου στα χειρουργεία.

Η κ. Παζαΐτη δοκιμάστηκε στις κατατακτήριες εξετάσεις, πέρασε στην Ιατρική και κατάφερε να αποκτήσει το διδακτορικό της, πριν καν πάρει το πτυχίο της. Μετά το αγροτικό της ξεκινά η ειδίκευσή της στην Α' Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείου.

Δύο χρόνια μετά γίνεται βοηθός Α’ και αρχίζει να συμμετέχει σε σεμινάρια κλινικών και πανεπιστημίου του εξωτερικού, ενώ τον Οκτώβριο του 2010 σε χρόνο ρεκόρ πετυχαίνει το ακατόρθωτο: Βρίσκεται στο Λονδίνο και προσπαθεί να αποκτήσει τη γνώση ενός χειρουργού! Και τα καταφέρνει...

The post Η Μπέττυ Μπαζιάνα στα χνάρια της Νατάσσας Παζαΐτη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα