Το χρονικό του ατυχήματος του Σουμάχερ – Προσπάθησε να σώσει τον χτυπημένο φίλο του

Το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ δεν οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα αλλά σε μία σειρά από ατυχής συμπτώσεις. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής προσπάθησε να βοηθήσει ένα φίλο του που είχε χτυπήσει και τελικά κατέληξε ο ίδιος στο νοσοκομείο να χαροπαλεύει.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ, Σάμπιν Κεμ έδωσε πληροφορίες για το πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα του σπουδαίου Γερμανού πιλότου.

Η Κεμ

ανέφερε ότι το ατύχημα δεν οφείλεται σε υψηλή ταχύτητα αλλά σε μία σειρά από ατυχής συμπτώσεις. Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρέθηκε στο σημείο για να βοηθήσει ένα φίλο του που είχε χτυπήσει. Όπως πήγαινε στο σημείο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής προσέκρουσε σε ένα βράχο με αποτέλεσμα να πάρει ύψος και να προσγειωθεί με το κεφάλι και σε έναν άλλο βράχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι γιατροί του νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ενημέρωσαν τον κόσμο και είπαν πως ο «Ο Μίκαελ Σουμάχερ υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε νέα χειρουργική επέμβαση για να αποσυμπιεστεί ο εγκέφαλός του από το αιμάτωμα και σήμερα η κατάστασή του είναι καλύτερη». Οι γιατροί δεν έκρυψαν την έκπληξη τους για την βελτίωση της υγείας του πρωταθλητή αλλά παρ’ όλα αυτά η κατάσταση του παραμένει σοβαρή: «Δεν μπορούμε να κάνουμε καμία πρόβλεψη, οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες».

Keywords
Τυχαία Θέματα