Το χειρότερο reality για μια γυναίκα ή… το καλύτερο για έναν άντρα!

18:02 3/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Εκεί που πιστεύαμε ότι μια γυναίκα είναι δύσκολο να εκτεθεί και να ταπεινωθεί από έναν άνδρα στην τηλεόραση, ήρθε ένα δανέζικο reality να μας διαψεύσει.

Και να πως… Σύμφωνα με το σενάριο της Δανέζικης παραγωγής του reality Prime time: μια γυναίκα μπαίνει σε ένα δωμάτιο και αρχίζει να κάνει στριπτίζ μπροστά στον παρουσιαστή και στον καλεσμένο του οι οποίοι εν συνεχεία κάνουν κριτική στο σώμα της γυναίκας και μάλιστα μιλώντας δυνατά μπροστά της.

Ο κριτής του Δανέζικου X-Factor,

Τόμας Μπλάκμαν, ο οποίος παρουσιάζει το νέο, επώνυμο show, ισχυρίζεται ότι δεν θεωρεί το περιεχόμενο του προβληματικό και προσβλητικό. «Η όλη ιδέα της παράστασης είναι να αφήσουμε τους άνδρες να μιλούν για τα σώματα των γυμνών γυναικών, ενώ η γυναίκα στέκεται ακριβώς μπροστά τους. Οι γυναίκες “διψούν” για τα σχόλια ενός άνδρα για το σώμα τους», είπε μιλώντας στη Daily Mail.

Σύμφωνα με την Sun, η παραγωγός του καναλιού DR2, Σοφία Φλόμπεργκ, αδυνατεί επίσης να καταλάβει το πρόβλημα που μπορεί να προκαλεί αυτό το show: «Έχουμε ένα πρόγραμμα που αποκαλύπτει ό, τι οι άνδρες σκέφτονται και έχει να κάνει με το γυναικείο σώμα. Ειλικρινά, τι είναι λάθος;», αναφέρει η παραγωγός.

Δημοσιεύματα από την Κοπεγχάγη αναφέρουν ότι το νέο reality έχει εγείρει αρκετές και έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή, όσον αφορά τα ζητήματα ηθική, στη Δανία. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτή που ζήτησαν να σταματήσει να προβάλλεται, χαρακτηρίζοντάς την εκπομπή «αηδιαστική» και «σκανδαλώδη».

Keywords
Τυχαία Θέματα