Στο παρά 5 – Πασχαλινά ψώνια την τελευταία στιγμή

16:25 3/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Ουκ ολίγες φορές έχει αποδεχθεί ότι ο Έλληνας είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Και αυτό δεν αλλάζει ούτε στις γιορτινές μέρες. Έτσι και φέτος το Πάσχα, υπάρχουν πάντα οι λύσεις για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά έως τις 19:00. Ενώ τo Μεγάλο Σάββατο, τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 9.00 έως τις 15:00. Ωστόσο υπάρχουν και μερικά bazaar της τελευταίας στιγμής, όπου μπορείτε

να προμηθευτείτε όμορφα πράγματα και έξυπνα δωράκια.

Στην Αθήνα μπορείς να επισκεφτείς το πασχαλινό bazaar του Black Duck (Χρήστου Λαδά 9), όπου θα βρεις Χειροποίητα καπέλα, περίτεχνα κασκόλ και εσάρπες, ευφάνταστα ρούχα, ζωγραφισμένα στο χέρι μπλουζάκια, μικρά έργα τέχνης, κοσμήματα από διάφορα υλικά και φυσικά λαμπάδες στολισμένες με μικροαντικείμενα και κοσμήματα.

Στη Θεσσαλονίκη το «Χαμόγελο του Παιδιού» σας περιμένει στη συμβολή των οδών Ερμού και Αριστοτέλους (έως τις 15.00 το Μ. Σάββατο) με λαμπάδες και άλλες κατασκευές που μυρίζουν Πάσχα και άνοιξη, με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα