Το cameo της οικογένειας Κάμπερμπατς στο Σέρλοκ Χολμς και ο ψεύτικος θάνατος του ντετέκτιβ

22:39 2/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο 3ος κύκλος του Σέρλοκ Χολμς, της σειράς του BBC, επέστρεψε το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου και στο πρώτο επεισόδιο εκτός από τα συνηθισμένα, δηλαδή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και τον Μάρτιν Φρίμαν στους ρόλους τους, είδαμε και τους πραγματικούς γονείς του Κάμπερμπατς σε ένα cameo.

Δύο χρόνια μετά τον ψεύτικο θάνατό του από πτώση από το νοσοκομείο St. Barts του Λονδίνου, ο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς επιστρέφει στην κανονική του ζωή και την οδό Baker και στο πρώτο

επεισόδιο βλέπουμε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων φίλων του με τους οποίους απολαμβάνει το τσάι του. Πρόκειται για τον 74χρονο Τίμοθι Κάρλτον Κάμπερμπατς και την 78χρονη Γουάντα Βένθαμ, τους γονείς του ηθοποιού, που είναι επίσης ηθοποιοί.

Ο Κάμπερμπατς δήλωσε περήφανος γι΄αυτούς λέγοντας ότι είναι εξαίρετοι ηθοποιοί και πρόσθεσε ότι του προκάλεσαν άγχος, αφού δεν τους έβλεπε σαν γονείς, αλλά και σαν καταξιωμένους ηθοποιούς.

Όσον αφορά τον ψεύτικο θάνατο, μάθαμε ότι ο Χολμς είχε καταστρώσει ένα σχέδιο εν αγνοία του Γουότσον, με ένα φουσκωτό να βρίσκεται κάτω από τον όροφο που πήδηξε. Ο Γουότσον που βρισκόταν εκεί δεν μπόρεσε να το δει επειδή το κάλυπτε ένα ασθενοφόρο και ένα κτήριο. Στη συνέχεια, ένας ποδηλάτης περνάει από μπροστά του και τον σπρώχνει για να μη δει τι γίνεται και ταυτόχρονα ο Χολμς σηκώνεται και ξαπλώνει στο έδαφος με ψεύτικα αίματα. 1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα