Το Popy΄s Gourmet Popcorn δίνει άλλη διάσταση στις σινεφίλ στιγμές σου

Και θα ρωτήσεις δικαιολογημένα: Τι θα πει γκουρμέ ποπκόρανα; Αν ψάχνεις για απαντήσεις τότε τρέξε στο Μαρούσι και στο Popy΄s Gourmet Popcorn θα απαντηθούν οι απορίες σου, θα συναντήσεις έναν άξιο εξαγωγέα της Ελλάδας στην Ευρώπη και θα καταλάβεις γιατί όταν πρόκειται για εστίαση και φαΐ ο Έλληνας θα είναι πάνσοφος και με ιδέες ένα σωρό.

Το Popy΄s Gourmet Popcorn είναι ένα νέο κατάστημα που

άνοιξε λίγο πριν τα Χριστούγεννα κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού στο Μαρούσι και προξένησε το ενδιαφέρον και την περιέργεια πολλών. Η Πόπη και ο Γιάννης, οι εμπνευστές και ιθύνοντες νόες αυτού του πρωτοποριακού εγχειρήματος, μετά από πολλή σκέψη βρήκαν το είδος του φαγητού που επιδεχόταν επεξεργασίας.

Το ποπκόρν το είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στη μία και μοναδική του εκδοχή και ότι νέο πήγε να βγει δύσκολα μας κέρδισε. Τα δύο παιδιά δούλεψαν πάνω σε αυτό και έβγαλαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θέτει το ποπκόρν και την ώρα της ταινίας σε άλλο επίπεδο.

Τι είναι αυτό που κάνει το Popy’s Gourmet Popcorn τόσο ξεχωριστό; Για την παραγωγή του χρησιμοποιείται μόνο θερμός αέρας, προκειμένου να είναι ελαφρύ, αφράτο και χωρίς καμία προσθήκη άλλων λιπαρών ουσιών και ελαίων. Στη συνέχεια, για να δημιουργηθούν οι gourmet γεύσεις του ποπκόρν,μέσα σε ειδικές κατσαρόλες από χαλκό τοποθετούνται τα εκάστοτε υλικά, υψηλής όπως τονίζουν θρεπτικής αξίας.

Τα πρώτα που θα σου πάρουν τα μυαλά από τα γκουρμεδοποπκόρν CheeseCorn, με το φρεσκολιωμένο τυρί cheddar πάνω σε ποπ κορν, και το χειροποίητο CaramelCorn με την επικάλυψη καραμέλας, που φτιάχνεται καθημερινά.

Υπάρχουν επίσης τα Macadamia CaramelCorn με τραγανά μακαντάμια και λαχταριστή καραμέλα και το Cashew CaramelCorn με ξηρούς καρπούς. Η σοκολάτα δε θα μπορούσε να απουσιάζει με το Chocolate CaramelCorn να είναι μια κατηγορία μόνο του, αφού όποια από τις παραπάνω επιλογές κι αν κάνεις το ποπκόρν με σοκολάτα θες να είναι αυτό που θα σου μείνει.

Κάθε παρτίδα του Popy's Gourmet Popcorn φτιάχνεται καθημερινά επί τόπου στο κατάστημά και μπορείτε εύκολα να το πάρετε στο χέρι ή να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα (σ.σ. www.popyspopcorn.gr ) όλες τις γεύσεις του gourmet ποπκόρν. Κάνει παραδόσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: cosmo.gr

Info: Βασιλίσσης Όλγας 6 &28ης Οκτωβρίου 1, Μαρούσι

Keywords
Τυχαία Θέματα