Την χώρισε λίγο μετά τον γάμο γιατί ο πρώην της του έστειλε γυμνές εικόνες της νύφης

14:48 9/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Ένας χωρισμός, ένας εξοργισμένος πρώην και ένα memory stick ήταν αρκετά για να καταστρέψουν το γάμο ενός ζευγαριού στο Κουβέιτ με το γαμπρό να φεύγει κυριολεκτικά… τρέχοντας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το ζευγάρι μετρούσε μόλις μερικές ώρες έγγαμου βίου μόλις έφτασε μυστηριωδώς στα χέρια του γαμπρού, κρυμμένο σε ένα μπουκέτο λουλούδια το usb που έμελλε να φέρει την καταστροφή. Στην ανθοδέσμη βρισκόταν κι ένα σημείωμα που τον προέτρεπε να δει το περιεχόμενό του, πράγμα φυσικά που εκείνος έκανε.

Άστραψε και βρόντηξε ο γαμπρός μόλις είδε την καλή του σε άκρως… ακατάλληλες πόζες, χωρίς ρούχα να ποζάρει στο φακό. Ο φωτογράφος δεν ήταν άλλος από τον εξαγριωμένο πρώην σύντροφο της νύφης τον οποίο εκείνη παράτησε ευθαρσώς λίγο καιρό πριν για να παντρευτεί κάποιον άλλο και να κάνει οικογένεια.

Κάπως έτσι έπαιξε το τελευταίο του χαρτί ο πρώην αγαπημένος, ο οποίος όσο κι αν παρακάλεσε, όσο κι αν έκλαψε, φώναξε και… εκβίασε την αγαπημένη του να μείνει μαζί του, αποτελέσματα δεν είδε.

Όσο για τον ντροπιασμένο γαμπρό; Κατά τη διάρκεια του γλεντιού και όντας σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης ζήτησε από τον κληρικό να ακυρωθεί ο γάμος δηλώνοντας πως το σκάνδαλο είναι τεράστιο και δε μπορεί να αντέξει τη ντροπή! Το μόνο σίγουρο είναι πως η νύφη το φυσάει και δεν κρυώνει καθώς όχι μόνο ρεζιλεύτηκε την ημέρα του γάμου της αλλά εν μία νυκτί έχασε και νυν και πρώην.

Εμ… Δεν κάνουν τέτοια λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα