Τι θα δούμε σήμερα: Αυστραλία–Ολλανδία, Ισπανία–Χιλή, Καμερούν–Κροατία

Η Βραζιλία έμεινε στο μηδέν στο παιχνίδι με το Μεξικό και η Κροατία έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην πρόκριση για τους «16». Στον Β' όμιλο η Ολλανδία θέλει να «σφραγίσει» την πρόκρισή της με νίκη απέναντι στην Αυστραλία, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο αγώνας, Ισπανία – Χιλή...

Αυστραλία – Ολλανδία

Η Ολλανδία προέρχεται από τη νίκη με 5-1 επί της Ισπανίας, με την ψυχολογία της να είναι στα ύψη και αντιμετωπίζει την, κατώτερη, αγωνιστικά Αυστραλία. Τόσο ο Φαν Χάαλ, όσο και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να πάρουν την νίκη, ώστε να «κλειδώσουν»

κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρόκρισή τους στους «16» της διοργάνωσης.

Ώρα σύσκεψης: 19:00, ΝΕΡΙΤ, Live Koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Μπέιρα Ρίο, Πόρτο Αλέγκρε

Αξίζει να το δεις: Γιατί, η Ολλανδία στην πρώτη αγωνιστική έριξε πέντε γκολ στην κάτοχο του τροπαίου, Ισπανία. Μένει να δούμε αν η Αυστραλία μπορεί να σταματήσει τους «οράνιε».

Ισπανία – Χιλή

Οι Ισπανοί καλούνται να βγουν από τα...συντρίμμια του 5-1, από την Ολλανδία και να κερδίσουν την Χιλή. Αν δεν συμβεί αυτό η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θα αποχαιρετήσει νωρίς την διοργάνωση. Η Χιλή είναι πολύ καλή ομάδα, όμως αν οι Ισπανοί πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και τους βγουν στο γήπεδο όλα όσα σχεδιάζουν στις προπονήσεις τότε δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Στο ποδόσφαιρο όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ώρα σύσκεψης: 22:00, ΝΕΡΙΤ, Live Koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Μαρακανά, Ρίο ντε Τζανέιρο

Αξίζει να το δεις: Για το αν ή Ισπανία έχει την απάντηση στην συντριβή από την Ολλανδία, η αν εν τέλει αυτή η ήττα ήταν μαχαιριά στην καρδιά και στο μυαλό.

Καμερούν - Κροατία

Αν οι Κροάτες ήθελαν να ζητήσουν ένα αποτέλεσμα από το χθεσινό ματς τότε θα ήταν μια ισοπαλία μεταξύ της Βραζιλίας και του Μεξικό. Η Κροατία, αν κερδίσει τον Καμερούν κατακτά τους τρεις και είναι έναν πίσω από Βραζιλία, Μεξικό και την τελευταία αγωνιστική θα τα δώσει όλα με το Μεξικό.

Ώρα σύσκεψης: 01:00, ΝΕΡΙΤ, Live Koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρένα Αμαζονία, Μανάους

Αξίζει να το δεις: Γιατί με νίκη η Κροατία πλησιάζει τις δύο πρωτοπόρους, όπως και αν κερδίσει και το Καμερούν, ωστόσο οι Αφρικανοί χωρίς τον Σάμουελ Ετό, δεν φαντάζουν και τόσο επικίνδυνοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα