«Τι είναι ο Τσίπρας; Ο Φιντέλ Κάστρο και θέλει 6κάμερο στη ΔΕΘ;»

Μπορεί ήδη να βρίσκεται από το πρωϊ στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας αλλά η κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες του κόμματος για αποκλεισμό του από την τηλεποτική κάλυψη της επίσκεψής του, συνεχίζεται

αμείωτη.

Συνέχεια στην κόντρα έδωσε αυτή τη φορά η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη η οποία μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, παρομοίασε ούτε λίγο, ούτε πολύ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Φιντέλ Κάστρο!

«Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο Σωτήρας του κόσμου. Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με 6καμερο;», ανέφερε χαρακτηριστικά.«Όλοι οι άλλοι λογικοί άνθρωποι έκριναν ότι έπρεπε να μιλήσουν μια ώρα, τι θέλει ο κ. Τσίπρας; Να μουρλάνει τον κόσμο το Σαββατοκύριακο στα... θα;», συμπλήρωσε.

Σχετικά δε με τις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη περί κυβερνητικής παρέμβασης στη ΝΕΡΙΤ, η κ. Βούλτεψη επανέλαβε πως δεν υπήρξε καμία παρέμβαση, προσθέτοντας πως τα μόνα κόμματα που διαμαρτυρήθηκαν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή.

«Από τη μια ο εκπρόσωπός του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη ΝΕΡΙΤ και απο την άλλη τηλεφωνεί στα στελέχη της ΝΕΡΙΤ και ζητά κάμερες και συνεργεία. Από εκεί να καταλάβετε τι θα γίνει και με τα "θα" του κ. Τσίπρα και την κρυφή του ατζέντα», συμπλήρωσε.

Για «θεσμική εκτροπή» και «μαύρο στη δημοκρατία» έκανε λόγο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Αυτό που διέπραξε η κ. Βούλτεψη ως εκπρόσωπος του καθεστώτος είναι το ήθος της δημοκρατίας που πρεσβεύουν», συνέχισε, καταγγέλλοντας εκ νέου πως τα όσα συνέβησαν ήταν αποτέλεσμα απόφασης της κυβέρνησης και όχι της ΝΕΡΙΤ.

Τσίπρας: Χορηγία του κ. Σαμαρά η μη μετάδοση της ομιλίας μου

«Χορηγία» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας την απόφαση της ΝΕΡΙΤ να μη μεταδώσει ζωντανά την ομιλία του στις 7.30 απόψε στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

«'Εχει αποκτήσει μεγαλύτερο λαϊκό ενδιαφέρον και νομίζω ότι θα μεταδοθεί από πολλές και διαφορετικές εναλλακτικές πηγές», είπε ο κ. Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Γιάννη Μίχο.

The post «Τι είναι ο Τσίπρας; Ο Φιντέλ Κάστρο και θέλει 6κάμερο στη ΔΕΘ;» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα