Τι έχει το Μουντιάλ σήμερα; Μεξικό – Καμερούν, Ισπανία – Ολλανδία, Χιλή – Αυστραλία

H πρεμιέρα της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με τη Βραζιλία να κερδίζει αλλά να μην εντυπωσιάζει. Στη δεύτερη ημέρα του Μουντιάλ οι φιναλίστ του 2010 κοντράρονται στην πρώτη αγωνιστική του Β' ομίλου...

Τρία παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του Α και του Β' ομίλου. Το σπουδαιότερο ματς είναι αυτό των φιναλίστ στη Νότια Αφρική, της Ισπανίας με την Ολλανδία

Μεξικό – Καμερούν (19:00, ΝΕΡΙΤ, Live koolnews.gr)

Το Μεξικό είναι

το απόλυτο φαβορί για την αναμέτρηση, πιο ομάδα από το Καμερούν που ταξίδεψε απ'ότι φαίνεται μόνο και μόνο για την εμπειρία, αφού στην αποστολή γίνεται ένα χάος. Ποδοσφαιριστής του Καμερούν προτίμησε να πάει σε fast food γιατί δεν του άρεσε το φαγητό στο ξενοδοχείο.

Από την άλλη η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής, έπρεπε να μπει στην διαδικασία των μπαράζ για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο δεν είναι στη...μοίρα που βρίσκεται το Καμερούν και θέλει να εκμεταλλευτεί την ήττα της Κροατίας καθ'όπως φαίνεται οι δυο τους θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση

Ώρα σύσκεψης: 19:00, NΕΡΙΤ, Koolnews.gr Live

Συνάντηση κορυφής: Αρένα Ντας Ντούνας, Νατάλ

Αξίζει να το δεις: Γιατί, όπως και να'χει είναι Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα προγνωστικά και τα δεδομένα μπορεί να καταρριφθούν μέσα σε ένα λεπτό. Η αλήθεια είναι πως το Καμερούν δεν είναι για πολύ ψηλά, αλλά στο γήπεδο δεν μετρούν οι αριθμοί και τα λόγια, αλλά η θέληση και η δίψα για τη νίκη

Ισπανία – Ολλανδία (22:00, ΝΕΡΙΤ, Live Koolnews.gr)

Είναι η επανάληψη του τελικού του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Πριν από τέσσερα χρόνια στο Γιοχάνεσμπουργκ, η Ισπανία κατέκτησε το τρόπαιο χάρη στο γκολ του Αντρές Ινιέστα στην παράταση του τελικού. Τέσσερα χρόνια αργότερα στη Βραζιλία, η Παγκόσμια πρωταθλήτρια θέλει να διατηρήσει το στέμμα της και την Ολλανδία να πάρει εκδίκηση.

Ο τεχνικός των «οράνιε» στις προπονήσεις δοκίμαζε αμυντικό σύστημα, 5-3-2, ούτως ώστε να μπορέσει να περιορίσει τον επιθετικό πλουραλισμό και κατά πάσα πιθανότητα ο Λούις Φαν Χάαλ θα προτιμήσει να διαφυλάξει το μηδέν και από εκεί και πέρα, να διεκδικήσει ό, τι καλύτερο μπορεί. Γενικώς ο Ολλανδός θέλει απλά να μην χάσει.

Αντίθετα, η Ισπανία του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, δεν έχει λόγο να κατεβάσει αμυντικό σύστημα, αλλά φουλ επιθετικό, με 4-3-3. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί τα άκρα του αλλά και το δημιουργικό κέντρο, για να ανοίξει την άμυνα των Ολλανδών και να βρεθούν κενοί χώροι.

Πιθανές συνθέσεις:

Ολλανδία: Σίλεσεν, Γιάνματ,Ντε Βράι, Ίντι, Φλάρ, Μπλιντ, Ντε Γκούζμαν, Ντε Γιόνγκ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι.

Ισπανία: Κασίγιας, Αθπιλικουέτα, Ζόρντι Άλμπα, Ράμος, Μαρτίνεζ, Τσάβι, Αλόνσο, Μουσκέτς, Ινιέστα, Σίλβα, Ντιέγκο Κόστα

Ώρα σύσκεψης: 22:00, ΝΕΡΙΤ, Live Koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρένα Φόντε Νόβα, Σαλβαδόρ

Αξίζει να το δεις: Γιατί, είναι οι δυο φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010. Η Ισπανία θέλει τη νίκη, απλά και μόνο για να αποδείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα, ενώ η Ολλανδία θέλει να πάρει τη ρεβάνς στην ήττα του τελικού.

Χιλή – Αυστραλία (1:00, ΝΕΡΙΤ, Live Koolnews.gr)

Το τελευταίο παιχνίδι για σήμερα. Η Χιλή είναι καλύτερη ομάδα, πιο δυνατή. Η Αυστραλία δεν έχει τύχη σε αυτόν τον όμιλο καθώς οι ομάδες που καλείται να αντιμετωπίσει είναι ένα σκαλί παραπάνω απ'αυτήν. Πάντα, ωστόσο, στο Μουντιάλ γίνονται και οι εκπλήξεις. Η Αυστραλία, είναι σίγουρο, πως θα δώσει τρεις «μάχες» και εκ του αποτελέσματος θα κριθεί.

Ώρα σύσκεψης: 1:00, ΝΕΡΙΤ, Live Koolnews.gr

Συνάντηση Κορυφής: Αρένα Παντανάλ, Κουιαμπά

Αξίζει να το δεις: Γιατί, είμαστε σε περίοδο Μουντιάλ. Ο χαμένος...χάνεται που λένε, αφού δεν θα έχει ελπίδες με Ισπανία και Ολλανδία στις δυο επόμενες αγωνιστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα