Τι απαντούν Μαρία Σολωμού και Πάνος Μουζουράκης στις φήμες περί ναρκωτικών;

Οι φήμες οργιάζουν κατά διαστήματα, ότι η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της, μίλησε για όλους εκείνους που της επιτίθενται και αφήνουν υπονοούμενα για την προσωπική της ζωή: «Αλήθεια λες; Δεν το ήξερα ότι παίρνουμε ναρκωτικά! Παναγία μου! Και να σκεφτείς ότι έχω κόψει το τσιγάρο, ότι δεν πίνω πια αλκοόλ από τότε που γέννησα. Ούτε πίνω, ούτε καπνίζω. Άντε να πιο δυο-τρία ποτά σε διακοπές και να φτιαχτώ με αυτά. Έχω αποστροφή στο αλκοόλ πια. Ποια ναρκωτικά; Μου φαίνεται αστείο»,

τόνισε η Μαρία.

Μάλιστα επέμεινε λέγοντας:

«Θα τον χαλάσω τον μύθο sex, drugs and rock & roll και θα σου πω ότι το natural high είναι το καλύτερο, γι’ αυτό τα βγάζουμε πέρα με τις υποχρεώσεις μας. Το έχει πολύ ο Πάνος αυτό. Μάλλον θα πιστεύουν ότι εκείνος είναι αυτός που παίρνει και εγώ αναγκάζομαι να παίρνω μαζί του. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Καθόλου! Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει το τετράωρο πρόγραμμα που βγάζει ο Πάνος ή εγώ να τρέχω από τους μαθητές μου σε διπλές παραστάσεις και να...».

Αλλά και ο Πάνος Μουζουράκης από τη δική του πλευρά μιλώντας στις κάμερες που τον συνάντησαν στην avant premiere της ταινίας «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» απάντησε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται διάφορα για εκείνους και απόκάλυψε πως αντέδρασαν με την Μαρία Σολωμού στο άκουσμα της φήμης:

«Γελάσαμε όταν ακούσαμε ότι παίρνουμε ναρκωτικά», είπε ο Πάνος Μουζουράκης και εξήγησε ότι εστιάζει στο να αδιαφορεί σε όσα ακούγονται και να επικεντρώνει την ενέργειά του στο να περνάει όμορφα με ότι κάνει.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Τι απαντούν Μαρία Σολωμού και Πάνος Μουζουράκης στις φήμες περί ναρκωτικών; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα