Θεοφάνεια σε φρεγάτα κάνει ο Πάνος Καμμένος -Βατραχάνθρωποι θα πέσουν για το σταυρό

11:18 6/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Την ώρα που ο πρωθυπουργός και τα στελέχη της Κυβέρνησης προσπαθούν να αποφύγουν τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, ο Πάνος Καμμένος κάνει για άλλη μια φορά τη διαφορά. Πού και πώς θα γιορτάσει τα Θεοφάνεια; Ο «Βηματοδότης» δίνει τις απαντήσεις:

Νομίζατε πως ο Πάνος Καμμένος (φωτογραφία) θα καθίσει να παρακολουθήσει τις διάφορες τελετές της κατάδυσης του τιμίου σταυρού,

είτε στον Πειραιά (μαζί με τον Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ) είτε στη Δεξαμενή μαζί με τα μέλη της κυβέρνησης;

Τι σόι υπουργός Αμυνας είναι; Θα πάρει, όπως μαθαίνω, τη φρεγάτα «Κουντουριώτης» και εκεί ανάμεσα στην Υδρα και στις Σπέτσες θα πραγματοποιήσει (με στρατιωτικό ιερέα) εν πλω τη δοξολογία.

Και όσοι έχουν απορία ποιοι θα πέσουν στον Αργοσαρωνικό για να πιάσουν τον σταυρό, τους πληροφορώ ότι και για αυτούς έχει φροντίσει ο υπουργός: οι βατραχάνθρωποι του Πολεμικού Ναυτικού, η αφρόκρεμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αλλά τι θα κάνουν ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ στο Ασφαλιστικό; Μου λένε ότι θα το ψηφίσουν, ότι ο ίδιος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα και ότι η κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών θα είναι συμπαγής. Και ξέρετε γιατί; Επειδή από το Ασφαλιστικό έμειναν, όπως αναφέρει, έξω οι στρατιωτικοί. Γιατί, συνεπώς, να τον ενδιαφέρει; Μόνον το ΝΑΤ ίσως προσπαθήσει να εξαιρέσει ώστε να μην ενταχθεί στο ενιαίο ταμείο...

The post Θεοφάνεια σε φρεγάτα κάνει ο Πάνος Καμμένος -Βατραχάνθρωποι θα πέσουν για το σταυρό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα