Δημοσκόπηση με μοιρασμένα κουκιά και προβάδισμα Μεϊμαράκη ενόψει εκλογών της ΝΔ

10:18 6/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Μοιρασμένα αποτελέσματα για τις επερχόμενες εσωτερικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Pulse RC για λογαριασμό του Action 24 σε δείγμα 1.111 πολιτών (όχι αποκλειστικά ψηφοφόρων ΝΔ).

Πιο συγκεκριμένα στο ερώτημα ποιος από τους δύο (Μεϊμαράκης ή Μητσοτάκης) μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα στην ανανέωση του κόμματος,

το 38% των ερωτηθέντων απαντούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 23% ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το 33% «κανένας από τους δύο».

Όσον αφορά στο ποιος μπορεί να καταφέρει καλύτερα το άνοιγμα και τη διεύρυνση των ορίων της σημερινής ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 37% έναντι 23% του Βαγγέλη Μειμαράκη, ενώ το 31% των ερωτηθέντων απαντά κανένας από τους δύο. Οι ερωτηθέντες πιστεύουν ακόμη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να οδηγήσει το κόμμα στη νίκη και να γίνει καλύτερος πρωθυπουργός σε ποσοστό 36%, έναντι 25% για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και 29% που απαντά «κανένας από τους δύο».

Και στο ερώτημα ποιος από τους δύο μπορεί να εγγυηθεί καλύτερα την ενότητα του κόμματος, το 36% των ερωτηθέντων απαντά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, το 26% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το 29% κανένας από τους δύο.

Από την άλλη, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προηγείται στην παράσταση νίκης με 46% έναντι 30% του Κυριάκου Μητσοτάκη (24% απάντησε "δεν γνωρίζω/δεν απαντώ) αλλά και στο ερώτημα ποιος από τους δύο μπορεί να εγγυηθεί καλύτερα την ενότητα του κόμματος, με 36% έναντι 26% για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (29% "κανένας από τους δύο").

The post Δημοσκόπηση με μοιρασμένα κουκιά και προβάδισμα Μεϊμαράκη ενόψει εκλογών της ΝΔ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα