Θεοδωράκης: Είμαστε ντελικατέσσεν μεταρρυθμίσεων – Ο Μητσοτάκης άνοιξε σούπερ-μάρκετ

Την άποψη ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη δε φοβίζει το Ποτάμι εξέφρασε ο επικεφαλής του κόμματος σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ.

Ο κ. Θεοδωράκης παραλλήλισε το κόμμα του με ντελικατέσσεν του μεταρρυθμιστικού χώρου, λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται να ανοίξει ένα «σούπερ μάρκετ» στον ίδιο δρόμο που αποκτά πλέον κίνηση. «Δε θα την πάρει την πελατεία μας, γιατί ο κόσμος θα αναζητήσει τις αληθινές μεταρρυθμίσεις», είπε ο κ. Θεοδωράκης που ζήτησε από το νέο πρόεδρο

της ΝΔ να πάρει θέση στα θέματα της άρσης μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και στην αλλαγή του εκλογικού Νόμου.

Την ίδια στιγμή ο επικεφαλής του κόμματος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική της κομματικοκρατίας που ευνοεί στο Δημόσιο. «Όταν σήμερα μαθαίνουμε πως άλλος ένας Τσίπρας διορίστηκε σε ένα υπουργείο, δεν είναι καλή μέρα να μας λέει ο κύριος Τσίπρας πως θα κάνει τομή στην Δημόσια Διοίκηση» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, δείχνοντας το διορισμό από το παράθυρο της συζύγου του ξαδέλφου του Πρωθυπουργού στο γραφείο του κυρίου Σπίρτζη.

Ο κ. Θεοδωράκης είπε επίσης ότι το κόμμα του δε θα ψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, καθώς αυτή τοποθετείται σε λάθος βάση, αλλά ότι θα παλέψει στη βουλή για επιμέρους θετικές τροποποιήσεις. Σε ό,τι αφορά τα εσωτερικά του κόμματος, είπε ότι στο Συνέδριο που θα γίνει τέλη Φεβρουαρίου, θα θέσει ο ίδιος θέμα ηγεσίας, ζητώντας – προφανώς – την επιβεβαίωση του σώματος στο πρόσωπό του.

The post Θεοδωράκης: Είμαστε ντελικατέσσεν μεταρρυθμίσεων – Ο Μητσοτάκης άνοιξε σούπερ-μάρκετ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα