“Θέλω τον έρωτα να τον ζω με πάθος”

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε για τη δουλειά, τις φιλίες, το πάθος και τον έρωτα.

Το τελευταίο διάστημα δεν δίνει πολλές συνεντεύξεις – ή για την ακρίβεια δίνει με το σταγονόμετρο. Και όπως λέει αυτό δεν είναι κάτι που κάνει επίτηδες. Απλά “επειδή πάντοτε λειτουργώ με το ένστικτο και την καρδιά μου, τα πράγματα με πάνε με τον τρόπο που τα νιώθω. Αν από όλα αυτά που μου προτείνουν κάτι μου αρέσει, το κάνω. Αν δεν μου αρέσει, δεν το κάνω. Και δεν αισθάνομαι πια την ανάγκη να δίνω συχνά συνεντεύξεις”.

Και επειδή προφανώς της άρεσε, η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε συνέντευξη του DownTown Κύπρου και μίλησε για τις δουλειές, τη φιλία, το πάθος, τον έρωτα και το τι πρέπει να κάνει για να κρατήσεις τον γάμο σου – εκεί που παραδέχθηκε ότι ίσως είναι και λίγο “τεμπέλα”! Να μερικές από τις καλύτερες ατάκες της…

“Είμαι άνθρωπος της στιγμής- θέλω να κάνω κάτι και να το γεύομαι εκείνη την συγκεκριμένη και δεδομένη ώρα”. 

“Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συγκινούμαι εύκολα, να κλαίω εύκολα, να λειτουργώ πιο πολύ συναισθηματικά. Απ’ τη μία, αυτό δεν είναι κακό. Απ’ την άλλη, όμως, η μεγάλη μου ευαισθησία με κάνει να στενοχωριέμαι και εύκολα”.

“Η φιλία είναι επένδυση. Και αυτό προσπαθώ να το μεταδίδω και στους άλλους ανθρώπους. Μάλιστα θα σας έλεγα πως ενδεχομένως η φιλία να είναι και πιο πάνω από τον έρωτα”.

“Θέλω τον έρωτα να τον ζω με πάθος. Και να τον δείχνω. Δεν μου αρέσει να τσιγκουνεύομαι στα συναισθήματά μου ούτε να ταλαιπωρώ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου ως σύντροφοι”.

“Ο γάμος είναι μεγάλη δέσμευση. Όπως ξέρετε το προσπάθησα δύο φορές, γιατί αγαπάω πάρα πολύ την οικογένεια- αν και θεωρώ ότι ούτως ή άλλως έχω δημιουργήσει μία πολύ δυνατή και δεμένη οικογένεια-, αλλά ο γάμος θέλει πάρα πολλή δουλειά. Θέλει να αφήσεις λίγο τον εαυτό σου, να μην μπαίνεις πάντοτε μπροστά, να είσαι ένα βήμα πίσω, να κάνεις πολλή υπομονή, να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές τα πράγματα. Και ίσως εγώ να ήμουν λίγο «τεμπέλα» σε όλα αυτά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews