Θέλετε να μάθετε την αλήθεια για τους εξωγήινους; Να ελπίζετε να ψηφίσουν οι Αμερικάνοι τη Χίλαρι

15:08 4/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Την υπόσχεση ότι εάν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ θα αποκαλύψει την αλήθεια για τους εξωγήινους έδωσε στους πολίτες η Χίλαρι Κλίντον.

Η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών, άφησε μάλιστα να εννοηθεί, πως οι εξωγήινοι έχουν ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας!

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της στο Νιου Χάμσαιρ, η 68χρονη υποψήφια ερωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με την ύπαρξη

UFO, με την ίδια να απαντά πως «πρόκειται να φτάσει στην πηγή της αλήθειας».

Η Κλίντον, η οποία θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αν εκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να στείλει μια ειδική ομάδα κρούσης στην Περιοχή 51, μια άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση στην περιοχή της Νεβάδα, όπου πολλοί ισχυρίζονται πως μελετάται και κατασκευάζεται εξωγήινη τεχνολογία.

Να σημειωθεί πως ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, Τζον Ποδέστα, στο παρελθόν είχε κάνει έκκληση να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν τα UFO στο κοινό. Όπως χαρακτηριστικά, είχε σχολιάσει τότε: «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια».

The post Θέλετε να μάθετε την αλήθεια για τους εξωγήινους; Να ελπίζετε να ψηφίσουν οι Αμερικάνοι τη Χίλαρι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα