Θέλει να κάνει…restart ο Ολυμπιακός

12:23 2/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Το δικό του... restart θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός και ειδικά στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο οποίο θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες μετά την ήττα σε Κίεβο, Λεωφόρο και την ισοπαλία – αποκλεισμό στο Φάληρο επί της Ντνίπρο...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Η Σούπερ Λίγκα συνεδριάζει το μεσημέρι της Δευτέρας (2/3, 14:00) όπου και τα μέλη του Δ.Σ. θα κληθούν να

πάρουν κάποιες πάρα πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος τις οποίες θα ανακοινώσουν στον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή την Τετάρτη (4/3), όπου και θα εξαρτηθεί αν θα υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος ή νέα αναβολή.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και περισσότερο στις νίκες. Εν ολίγοις ψάχνει να κάνει... restart, μετά την κοιλιά που έκανε στο πρωτάθλημα, σχετικά νωρίς στην χρονιά, με τον πρωταθλητή να μην έχει κριθεί ακόμη καθώς μαθηματικά οι έξι βαθμοί διαφοράς (-3 βαθμούς στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο ντέρμπι) είναι μια τιμή που ανατρέπεται.

Στις τάξεις του Πειραιά έχουν ανοιχτά μέτωπα. Το ένα είναι το πρωτάθλημα και το άλλο το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα έχουν μια διαφορά ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό, όμως βάσεις της εικόνας που παρουσιάζουν τις τελευταίες αγωνιστικές οι «ερυθρόλευκοι» η πρώτη θέση δεν είναι και τόσο βέβαιη. Σε ό, τι αφορά το Κύπελλο Ελλάδας, είναι μέσα στους βασικούς και ετήσιους στόχους της ομάδας η κατάκτηση του Κυπέλλου. Για να καταφέρει να ξεπεράσει την ΑΕΚ θα πρέπει να... παίξει μπάλα. Όλοι είδαμε τι είναι ικανή η ΑΕΚ να κάνει και ό, τι ζημιά ήταν να κάνει την έκανε καθώς ήταν η μόνη ομάδα φέτος που πήγε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έτρεξε, κυριολεκτικά, τον Ολυμπιακό, ενώ συν τοις άλλοις κυκλοφορούσε την μπάλα με απίστευτη άνεση και το προβάδισμα πρόκρισης είναι με το μέρος της, αφού έχει το εκτός έδρας γκολ.

Πλην αυτού ο Ολυμπιακός έχει -και θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσει να το έχει – ένα μειονέκτημα. Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμούς. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η Σούπερ Λιγκ ήταν κλειστή, ενώ η Ένωση αγωνίστηκε στην Κρήτη κόντρα στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα ξεκαθαρίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το τι μέλει γενέσθαι με την κορυφαία κατηγορία και αν θα αρθεί το προσωρινό λουκέτο που έβαλε ο Σταύρος Κοντονής. Αν πάντως το λουκέτο συνεχίσει να βρίσκεται στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας, τότε ο Ολυμπιακός στις 11 του Μάρτη (κατά πάσα πιθανότητα τότε θα οριστεί το ντέρμπι) θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με δύο μειονεκτήματα

The post Θέλει να κάνει…restart ο Ολυμπιακός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα