Τhe paper: Η «εφημερίδα» του Facebook που θα μας ενημερώνει ταχύτερα

14:24 1/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Αρθρα, ειδήσεις και ρεπορτάζ, όλα προσαρμοσμένα στα δεδομένα των συσκευών χειρός, θα έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες της νεάς εφαρμογής του Facebook με την ονομασία Paper.

Πρόκειται για μία νέα προσέγγιση στο facebook το οποίο φαίνεται πως αρχίζει να κάνει στροφή στην ενημέρωση,

ειδικά για τις φορητές συσκευές. Ο χρήστης, αντί να «κατεβαίνει» σε μακρές λίστες από status updates θα έχει μπροστά του ένα πιο φιλικό ως προς τον εντοπισμό και την ανάγνωση δημοσιεύσεων interface. Κάθε άρθρο εμφανίζεται σε παρουσίαση πλήρους οθόνης, «χωρίς περισπασμούς», με λεζάντες και σχόλια να παρατίθενται σε εικόνες και βίντεο.

Αν και το Paper θα παραθέτει μια συνεχή ροή ειδήσεων, οι χρήστες θα είναι σε θέση να προσθέσουν τα feeds τους στις δικές τους προτιμήσεις, επιλέγοντας θέματα που τους ενδιαφέρουν, ενώ θα επιτρέπεται και η δημοσίευση απευθείας στο Facebook. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, τα πάντα ανταποκρίνονται στο άγγιγμα του χρήστη, ο οποίος μπορεί να πλοηγηθεί με απλές, φυσικές χειρονομίες.

To νέο προϊόν αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά στις 3 Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ ενώ πρόκειται για το πρώτο προϊόν της Facebook Creative Labs.

Keywords
Τυχαία Θέματα