Φρίκη: Έκαψε τη γυναίκα του και την κόρη του την ώρα του θηλασμού γιατί ήθελε γιο [εικόνα]

13:42 1/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Η απόλυτη παράνοια και απανθρωπιά στην Ινδία συνεχίζεται και μετά τους αναρίθμητους ομαδικούς βιασμούς και το ξύλο σε γυναίκες, ένας άντρας έβαλε φωτιά στη γυναίκα του και στην κόρη του την ώρα που τη θήλαζε κι ενώ επί δύο μήνες τη βασάνιζε και την κακοποιούσε μαζί με τον αδερφό του και εκπροσώπους του νόμου.

Στην πολιτεία της Τζάρκαντ, στην ανατολική Ινδία το έθιμο επιβάλλει η σύζυγος να δώσει ως πρώτο παιδί γιο στον άντρα σαν προίκα. Η 22χρονη Ανού Ντεβί όμως έκανε το «λάθος» να γεννήσει κοριτσάκι και από τότε ξεκίνησε ένα μαρτύριο που στις 29 Ιανουαρίου κατέληξε στο ολοκληρωτικό

κάψιμο της και της κόρης της.

Ο Γκουντζάν Μασάτ ο σύζυγος της κατηγορείται για αυτή την αποτρόπαια πράξη και παραδέχθηκε ότι την έβαλε να κάτσει στο τζάκι την ώρα που θήλαζε την κόρη τους και τις περιέλουσε με κηροζίνη. Το επόμενο πρωί ένας περαστικός βρήκε τη γυναίκα και το παιδί στο πάτωμα, ακόμα ζωντανές, με το 90% του δέρματος τους κατεστραμμένο και κάλεσε το ασθενοφόρο για να επιβεβαιωθεί ο θάνατος τους.

Όπως αναφέρει ο πατέρας της Ανού, μετά τη γέννηση άρχισαν να τη βασανίζουν και να την εκβιάζουν ζητώντας της μέρος από την περιουσία της. Ο τοπικός άρχοντας δήλωσε ότι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το έγκλημα θα εκτελεστούν όπως επιβάλλει ο νόμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα