Θα κάνει θραύση στα δικαστήρια η «Θεοπούλα» – Σε ποιον έστειλε εξώδικο

Η Θεοπούλα ετοιμάζεται για μάχη μέσα στα δικαστήρια.

Η Έφη Παπαθεοδώρου από τη γνωστή σειρά Παρά Πέντε, μπορεί να συμμετείχε στην παράσταση «Η Σονάτα του Σεληνόφως» που έκανε θραύση, αλλά σύμφωνα με την Espresso έκανε καταγγελία γιατί δεν έλαβε ποτέ την αμοιβή της.

Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης Νίκος Κατράκης ανέβασαν τον περασμένο Νοέμβριο το εμβληματικό έργο του Γιάννη Ρίτσου στον χώρο τέχνης και δράσης Βρυσάκι, στην Πλάκα. Τον συγκεκριμένο

χώρο τους παραχώρηση η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτισμού Σύνθεση, που εκπροσωπείται από τον Γιώργο Νέρη, για την παρουσίαση δώδεκα παραστάσεων.

«Για τις εργασίες αυτές συμφωνήσαμε να μας αποδίδεται το 50% των εισπράξεων κάθε παράστασης», αναφέρει το εξώδικο των Παπαθεοδώρου-Κατράκη.«Λόγω της μεγάλης επιτυχίας των παραστάσεων συμφωνήσαμε να γίνουν άλλες τρεις, όπως προκύπτει από την ηλεκτρονική αλληλογραφία ανάμεσα στον σκηνοθέτη και την εταιρεία».

«Ο Νίκος Κατράκης εξόφλησε πλήρως, παρουσία μαρτύρων, τον τεχνικό της επιχείρησης, αλλά η εταιρεία, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του σκηνοθέτη και της ηθοποιού και την υπόσχεση για την καταβολή του συμφωνηθέντος ποσοστού 50% των εισπράξεων εντός του Δεκεμβρίου 2013, δεν τους εξόφλησε» συνεχίζει το εξώδικο για το πέρας των παραστάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα