Τέρας… ψυχραιμίας – Χτύπησε τον άνδρα της με το αυτοκίνητο γιατί δεν ήθελε να φάνε McDonald’s

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ χτύπησε το φίλο της και μάλιστα κατ' επανάληψη με το φορτηγάκι του και στο τέλος τον... έσυρε στο πεζοδρόμιο επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε ένα κατάστημα McDonald's για να φάει (!)

Λογικά, κάπως περισσότερο πεινασμένη απ΄ότι μπορούσε και η ίδια να διαχειριστεί, η 33χρονη Κρίσταλ Μπρουκς, 33 και ο 41χρονος φίλο της, Σαντιάγκο Χερνάντεζ, ζουν στο Κίνγκσπορτ του Τενεσί στις ΗΠΑ και την μοιραία στιγμή ήταν ήταν στο αυτοκίνητο με

τα παιδιά τους και έναν ακόμη συνεπιβάτη.

Όπως αναφέρει η αναφορά του Αστυνομικού Τμήματος του Κίνγκσπορτ είχαν βγει για φαγητό, όταν η Μπρουκς θύμωσε που δεν την πήγαινε στα McDonald's και ζήτησε από τον Χερνάντεζ να σταματήσει το αμάξι. Εκείνη βγήκε έξω κάνοντας σαν τρελή.

Η 33χρονη Κρίσταλ Μπρουκς

Ο Xερνάντεζ - που προφανώς είχε υποτιμήσει την αντίδραση της φίλης του - στη συνέχεια βγήκε από το φορτηγάκι μάρκας Chevrolet S-10 και τότε αυτή πήρε το τιμόνι. Εκτός εαυτού, στη συνέχεια... έπεσε πάνω του, ενόσω στεκόταν μπροστά στο αυτοκίνητο, με συνέπεια ο 41χρονος να πέσει στο παρμπρίζ.

«Πήρε ξανά φόρα και τον χτύπησε δύο φορές», προστίθεται στην έκθεση της τοπικής αστυνομίας. Ο σύντροφός της υπέστη μώλωπες στο χέρι και την πλάτη του και εμφανίστηκε με «σκισμένα ρούχα, καθώς η 33χρονη τον έσυρε και στο πεζοδρόμιο» σημειώνει η έκθεση.

Τελικά, ο Χερνάντεζ, φαίνεται ότι τη... γλίτωσε πολύ φθηνά, καθώς δεν χρειάστηκε καν να διακομιστεί στο νοσοκομείο, με έναν αστυνομικό να τον πηγαίνει στο σπίτι ενός φίλου του μετά το περιστατικό.

Όσο για τη Μπρουκς συνελήφθη για βιαιοπραγία και βρίσκεται σήμερα στη φυλακή της κομητείας Σάλιβαν, ενώ για να αφεθεί πρέπει να καταβάλλει εγγύηση ύψους 15.000 δολαρίων (11.000 ευρώ περίπου).

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα