Τέλος στο κλασσικό πουκάμισο τα βράδια! Δες τις εναλλακτικές σου

10:46 2/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Έχεις βαρεθεί, όπως κι εμείς, να φοράς αλλά και να βλέπεις άντρες σε βραδινές εξόδους με τα κλασσικά λευκά πουκάμισα. Υπάρχουν τόσες ακόμα λύσεις. Σου προτείνουμε μερικά must items, που πρέπει και να υπάρχουν στην ντουλάπα σου την άνοιξη και να φοράς στα μετά τις 24.00 νυχτοπερπατήματά σου!

Απλός, λιτός και απέριττος

Δεν είσαι γυναίκα! Αυτό σημαίνει ότι όσο λιγότερα και απλότερα, τόσο καλύτερα. Δεν πας δα και στη Μεγάλη

Βρετάννια. Επέλεξε ένα απλό ποιοτικό μπλουζάκι και συνδύασε του με ένα τζάκετ ή ένα τζιν πουκάμισο. Δεν είναι πολύ καλύτερο από την κλασσική πουκαμισάρα; Σίγουρα….

Μην ξεχάσει το κεφάλαιο «ζακέτα»

Για πολλούς είναι παππουδίστικη, αλλά τόσα ξέρουν τόσα λένε. Φέτος τα μάλλινα πανωφόρια απέκτησαν επιτέλους την πιο εξευγενισμένη τους διάσταση. Προτίμησε κάτι με λεπτή ύφανση και κουμπάκια και δεν θα χάσεις.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ιδού το ρούχο που θα κυριαρχήσει

Η σύγχρονη παραλλαγή του πάλαι ποτέ «φουσκωτού» flight jacket, με καπιτονέ υφή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στιλιστικά! Το εν λόγω τζάκετ θα συμβουλεύαμε να μην λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου. Θα καταλάβεις γιατί…

Easy rider του στυλ

Δεν χρειάζεται να οδηγείς μηχανή για να φορέσεις το λεπτό τζάκετ από δέρμα ή καλή δερματίνη. Εδώ ισχύει το όσα λιγότερα φερμουάρ, στάμπες, τσέπες κτλ, τόσο το καλύτερο. Να μη λέμε, βέβαια, τα αυτονόητα, ότι δηλαδή δεν γίνεται να βγάλεις όλη τη νύχτα με το μπουφανάκι αν βρίσκεται σε κλειστό χώρο… Προτίμησε από μέσα ένα ωραίο t-shirt.

The post Τέλος στο κλασσικό πουκάμισο τα βράδια! Δες τις εναλλακτικές σου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα