Τελειώνει σήμερα ο Ράφα Μπενίτεθ σύμφωνα με τη «Marca» – Διάδοχος ο Ζινεντίν Ζιντάν!

17:05 4/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, η τρίτη θα είναι και η φαρμακερή όπως όλα δείχνουν για τον Ράφα Μπενίτεθ.

Ο προπονητής της Ρεάλ τη γλίτωσε στο 0-4 από την Μπαρτσελόνα, αποδείχτηκε ανθεκτικός και στην ήττα με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ, το 2-2 της Κυριακής με τη Βαλένθια όμως αναμένεται να αποτελέσει το κύκνειο άσμα του.

Η νέα αποτυχία των Μαδριλένων να μειώσουν τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα (που είχε μείνει στο 0-0 με την Εσπανιόλ) οδήγησε στη σύγκληση έκτακτης σύσκεψης του διοικητικού συμβουλίου

από τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, όπου θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της παραμονής ή όχι του 55χρονου προπονητή.

Σύμφωνα με τη «Marca» η απόφαση για την αντικατάσταση του είναι προδιαγεγραμμένη. Στη διαδικτυακή έκδοσή της η μαδριλένικη εφημερίδα αναφέρει μάλιστα ότι στο τέλος αυτής της σύσκεψης ο Ζινεντίν Ζιντάν θα είναι ο νέος τεχνικός της Ρεάλ, έχοντας πάρει «προαγωγή» από τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου!

Ο θρυλικός Ζιζού συνεργάζεται από το 2010 με τη Ρεάλ, αρχικά ως σύμβουλος της διοίκησης και εν συνεχεία ως βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στην ανδρική ομάδα (σεζόν 2013/14). Το καλοκαίρι του 2014 ανέλαβε προπονητής στη β' ομάδα, που μόλις είχε υποβιβαστεί στη Γ' κατηγορία. Με αυτόν στον πάγκο, η Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ενός από τους τέσσερις ομίλους της Γ' κατηγορίας, με απολογισμό 10-7-2.

The post Τελειώνει σήμερα ο Ράφα Μπενίτεθ σύμφωνα με τη «Marca» – Διάδοχος ο Ζινεντίν Ζιντάν! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα