Καταδικαστέα η κλήρωση οικιακής βοηθού σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση λέει το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου

17:05 4/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Καταδικαστέα κρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, η κλήρωση οικιακής βοηθού σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο 1ο δημοτικό σχολείο Αραδίππου.

Ο Ελπιδοφόρος Νεοκλέους, διευθυντής δημοτικής εκπαίδευσης, επεσήμανε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ενέργεια και κάλεσε τους συνδέσμους γονέων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για τα δώρα που κληρώνονται σε γιορτές ενώ πρόσθεσε ότι το θέμα είναι υπό διερεύνηση.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η Πρόεδρος

ης Συνομοσπονδίας Συνδέσμου Γονέων δημοτικής Εκπαίδευσης Μαρία Σάββα, ανέφερε ότι το δώρο ήταν ουσιαστικά δωρεάν διευθέτηση διαδικασιών για να να φέρει ο κερδισμένος οικιακή βοηθό στην Κύπρο.

Παρ' όλα αυτά είπε, το θέμα διερευνάται και η ενέργεια είναι ενάντια στο κλίμα που δημιουργείται στα σχολεία κατά του ρατσισμού.

Tο Α' Δημοτικό σχολείο Αραδίππου όπως κάθε χρόνο πούλησε λαχνούς για τη Χριστουγεννιάτικη κλήρωση που πραγματοποιείται πριν να κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές. Ανάμεσα στα χαλιά, το πετρέλαιο θέρμανσης και τα αεροπορικά εισιτήρια της λαχειοφόρου αγοράς ήταν και... μία οικιακή βοηθός [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

The post Καταδικαστέα η κλήρωση οικιακής βοηθού σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση λέει το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα