Τέιλορ Λίαν Τσάντλερ: Η σύντροφος του Μάικλ Φελπς αποκαλύπτει πως γεννήθηκε Ντέιβιντ

Την ώρα που ο Ολυμπιονίκης Μάικλ Φελπς βρισκόταν σε κέντρο αποτοξίνωσης, μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, η αυτοαποκαλούμενη σύντροφός το, Τέιλορ Λίαν Τσάντλερ προέβη σε αποκαλύψεις που «καίνε» την ερωτική ζωή του πρωταθλητή. Η ίδια παραδέχτηκε στη σελίδα της στο Facebook πως γεννήθηκε με… πέος και δηλώνει φοβισμένη πως μετά τις αποκαλύψεις της αυτές ο Φελπς θα την αφήσει στα κρύα

του λουτρού.

Η Τσάντλερ αποκαλύπτει πως γνώρισε τον Φελπς από κάποιον κοινό φίλο και το σεξ δεν άργησε να έρθει. Τονίζει μάλιστα πως συνευρέθησαν αρκετές φορές με τον Φελπς να την κάνει να νιώθει «πιο γυναίκα από ποτέ». Το παράδοξο είναι πως ο Μάικλ Φελπς δεν γνώριζε ούτε κατάλαβε το παρελθόν της και αυτός είναι ο λόγος που η 41χρονη γυναίκα αγχώνεται πως μετά την έξοδό του από το κέντρο αποτοξίνωσης όπου νοσηλεύεται θα την χωρίσει.

Όπως περιγράφει η Τσάντλερ γεννήθηκε ως Ντέιβιντ Ρίο Φιτς με ανδρικά γεννητικά όργανα χωρίς όμως όρχεις, ενώ είχε και μήτρα χωρίς αυτή να συνοδεύεται από ωοθήκες. Η διεμφυλική γυναίκα περιγράφει τον εαυτό της ως ένα ανδρόγυνο παιδί που όμως ποτέ δεν ένιωσε άντρας. Έτσι, λίγο μετά τα 20 της χρόνια, προχώρησε σε εγχείρηση διόρθωσης φύλου και έκτοτε συστήνεται ως Τέιλορ Λίαν Τσάντλερ.

Έτσι ακριβώς τη γνώρισε και ο Μάικλ Φελπς που όμως δεν ενημερώθηκε ποτέ για την ιδιαιτερότητά της. Η ίδια πάντως ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε είπε ψέματα για το παρελθόν της καθώς «ποτέ δεν πήγε εκεί η κουβέντα».

Όσο για τον Φελπς; Προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία δήλωση επί του θέματος. Για την ακρίβεια, δεν έχει ξεκαθαρίσει καν αν η Τσάντλερ υπήρξε σχέση του ή μία από τις ερωτικές του παρτενέρ. Το σίγουρο είναι πως έπεται συνέχεια.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Τέιλορ Λίαν Τσάντλερ: Η σύντροφος του Μάικλ Φελπς αποκαλύπτει πως γεννήθηκε Ντέιβιντ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα