Τα πρώτα μπάνια του Κώστα Καραμανλή – Πήγε στην παραλία με γκλίτσα [εικόνες]

Αίσθηση είχε προκαλέσει η εμφάνιση του στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή καθώς φαινόταν μαυρισμένος και ανανεωμένος. Ο λόγος για τον Κώστα Καραμανλή που αποδείχτηκε τελικά ότι ξεκίνησε τα μπάνια του νωρίς καθώς εθεάθη σε παραλία της Αττικής.

Την ίδια στιγμή που οι πολιτικοί έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα ενόψει των εκλογών, ο πρώην πρωθυπουργός αναζητά λίγες στιγμές χαλάρωσης. Η εφημερίδα Realnews φιλοξένησε ένα φωτορεπορτάζ με τον Κώστα Καραμανλή στην παραλία ενώ στο κείμενο αναφέρεται πως ο κ. Καραμανλής

επέλεξε να κάνει το μπάνιο του στην αγαπημένη του παραλία, κάτω από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του.

Ο Κώστας Καραμανλής προτιμά την παραλία κοντά στο σπίτι του στην Ραφήνα, που είναι δύσβατη και ερημική. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Realnews, φαίνεται ο πρωθυπουργός να κατεβαίνει το μονοπάτι προς την παραλία με μία γκλίτσα που του είχαν κάνει δώρο οι χωρικοί της ορεινής Αρκαδίας σε πρόσφατο ταξίδι του.

Η προσωπική φρουρά του πρώην πρωθυπουργού παρακολουθούσε διακριτικά την κίνηση ενώ ο Κώστας Καραμανλής κολύμπησε για περίπου 45 λεπτά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο κ. Καραμανλής κάνει πεζοπορία τουλάχιστον δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα