Τα παιδιά αγνοούνται – Εξαφανισμένα παιδιά που ακόμα αγνοείται η τύχη τους

Με αφορμή την ανακάλυψη της 4χρονης Μαρίας στα Φάρσαλα, ξαναήρθαν στην επικαιρότητα ιστορίες παιδιών που έχουν εξαφανιστεί και οι γονείς τους τα αναζητούν. Η Μαντλίν στην Πορτογαλία, ο Μπεν στην Κω, ο Άλεξ στη Βέροια, ιστορίες που συγκλόνισαν και παραμένουν άλυτο μυστήριο.Ο εντοπισμός της μικρής Μαρίας «έξυσε» ανοιχτές πληγές, έγινε πρωτοσέλιδο σε διεθνή-κυρίως βρετανικά μέσα ενημέρωσης

και ο λόγος είναι ο Μπέν και η Μαντλίν.

Τον Μάιο του 2007, η Μαντλίν ΜακΚαν ήταν μόλις 3 ετών όταν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου Πράγια ντα Λουζ της Πορτογαλίας όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της.

Τις τελευταίες μέρες προέκυωαν νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντίλ καθώς εικάζεται ότι αυτόπτες μάρτυρες είδαν έναν άνδρα να απομακρύνεται από το ξενοδοχείο με κατεύθυνση στη θάλασσα, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του ένα μικρό κοριτσάκι.

Οι γονείς της δεν σταμάτησαν ποτέ να την αναζητούν. Ήταν και αυτή ξανθούλα με ανοιχτόχρωμα μάτια και η ανακάλυψη της μικρής Μαρίας αναπτέρωσε το ηθικό των γονιών της ΜακΚαν.

Ο Μπέν Νιντάμ ήταν μόλις 21 όταν εξαφανίστηκε στην Κω όπου και έκανε διακοπές με τους γονείς του. Παρά τις προσπάθειες των Αρχών και το ανθρωποκυνηγητό, 14 χρόνια μετά δεν υπάρχει κανένα ίχνος του παιδιού.

Πάντως, η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως ο μικρός Μπέν απήχθη από συμμορία τσιγγάνων για να πωληθεί. Επίσης είχε ακουστεί και πως το παιδί έπεσε μέσα σε οικοδομή και δεν αποκλείεται να πλακώθηκε από μπάζα. Έπειτα από έρευνες και εκσκαφές σε οικοδομή η συγκεκριμένη θεωρία κατέρρευσε.

Το 2006, η εξαφάνιση του11χρονου Άλεξ από την Βέροια σόκαρε την κοινή γνώμη. Οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο μικρός Άλεξ δολοφονήθηκε από μικρά παιδιά, ηλικίας 11 και 13 ετών! Δυστυχώς, το πτώμα του άτυχου παιδιού δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα.

Τον Φεβρουάριο του 2009, καταδικάστηκαν για την δολοφονία δύο Ελληνόπουλα (αδέλφια), ένας Ρουμάνος, ένας Αλβανός και ένας Βορειοηπειρώτης. Αργότερα καταδικάστηκε και ο παππούς των δυο πρώτων.

Όσον αφορά την υπόθεση της Μαρίας, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το ξανθό αγγελούδι είναι ήρεμο και καλά στην υγεία του. Θα μείνει σε ένα από τα σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Επίσης, σύμφωνα με το lamiastar.gr η μικρή Μαρία εθεάθη πριν από 15 μέρες στην λαική αγορά της Λαμίας να ζητιανεύει μόνη της ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε και η υποτιθέμενη «μητέρα» της.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα