Τα δεδομένα στον Ολυμπιακό για την τελευταία εβδομάδα των μετεγγραφών

Μια εβδομάδα μένει ακόμα για τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου και στον Ολυμπιακό ακόμα δεν έχουν βρει κεντρικό αμυντικό. Ποια είναι τα δεδομένα για την υπόθεση απόκτησης στόπερ στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο...

Από τον Νοέμβριο, όταν στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν πως ο Αμπιντάλ θα αποχωρήσει, άρχιζαν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, έφτασε σχεδόν τέλος Γενάρη και κεντρικός αμυντικός

δεν ήρθε στον Πειραιά. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να βρει κάποια ομάδα, επιπέδου του Ολυμπιακού, με τα αγωνιστικά δεδομένα του Ολυμπιακού, έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό στην μέση της περιόδου.

Αυτό συμβαίνει διότι στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο οι ομάδες πουλάνε ακριβά τους παίκτες του, περισσότερο μάλιστα, απ' ότι θα τους πουλούσαν το καλοκαίρι. Επιπλέον ο Ολυμπιακός, σε ό, τι αφορά το θέμα του κεντρικού αμυντικού που είναι το μόνο φλέγον, δεν θέλουν να πάνε σε μια λύση έκτακτης ανάγκης, ή σε μια πρόχειρη λύση που θα διαρκέσει το πολύ έξι μήνες. Ο Περέιρα θέλει έναν στόπερ που να τον έχει και την νέα αγωνιστική περίοδο και όχι όταν περάσει το εξάμηνο θα τον χάσει.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για τον Λουίς Νέτο, όσο δύσκολη και αν είναι η υπόθεση. Ο Περέιρα έχει δει στο πρόσωπο του συμπατριώτη του τον κεντρικό αμυντικό που ονειρεύεται στην ομάδα του. Προς το παρόν το «deal» μεταξύ ποδοσφαιριστή – Ολυμπιακού – Ζενίτ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο κύριος λόγος είναι για το γεγονός πως η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Νέτο. Δεν έχει καμία αντίρρηση η Ζενίτ να πάρει ο Ολυμπιακός τον Νέτο, άλλωστε οι Ρώσοι έδωσαν την συγκατάθεσή τους στον Νέτο να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί μόνο όταν και αν βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, η υπόθεση μοιάζει αρκετά περίπλοκη. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν πολύ χρόνο και θα διαθέσουν το πολύ 48 ώρες και αν δεν προκύψει κάποια θετική εξέλιξη, τότε θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις. Θα ανοίξουν το συρτάρι και θα ρίξουν άλλη μια ματιά στα ονόματα που κατά καιρούς είναι εξεταστεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά και θα στραφούν που το όνομά τους έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, ως πρόταση.

The post Τα δεδομένα στον Ολυμπιακό για την τελευταία εβδομάδα των μετεγγραφών appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα