Τα δεδομένα για Μπόγιαν Κρκιτς και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βλέπει «ζεστά» το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Μπόγιαν Κρκιτς, ωστόσο ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα...

Η περίπτωση του 24χρονου επιθετικού ενδιαφέρει πολύ τον Ολυμπιακό για το αριστερό άκρο της άμυνας με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά να είναι σε διαπραγματεύσεις με

την πλευρά του παίκτη, όμως ο Ολυμπιακός έχει να ανέβει ένα...βουνό, μέχρι να συμφωνήσει οριστικά.

Το πρώτο κομμάτι είναι το οικονομικό. Οι απαιτήσεις είναι αρκετά υψηλές, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να προσπαθούν να γεφυρώσουν τον χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών γι' αυτό, άλλωστε, είναι και σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ποδοσφαιριστή. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό, όσα τα υπόλοιπα της Ευρώπης, όπως η Ισπανία, η Αγγλία, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το δέλεαρ των ομίλων του Champions League.

Το δεύτερο «αγκάθι» στη συμφωνία είναι ο ανταγωνισμός. Ο Ολυμπιακός στην περίπτωση του Μπόγιαν Κρκιτς, έχει και αντιπάλους όπως είναι η Μάλαγα, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και η Στόουκ. Οι τρεις αυτές ομάδες αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα, καμία όμως εξ αυτών δεν έχει το Champions League.

Το μόνο βέβαιο είναι πως αν ο Ολυμπιακός συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, τότε η Μπαρτσελόνα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής καθώς οι Καταλανοί θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη και να απαλλαχθούν από το συμβόλαιό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα