Δυνατό τεστ με Ντιναμό Κιέβου, πριν αναχωρήσει για ΗΠΑ ο Ολυμπιακός

Το τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, με την Ντιναμό Κιέβου, πριν ταξιδέψει για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου θα δώσει μια σειρά από φιλικά με «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού στερεώματος...

Ο Μίτσελ, στο τελευταίο φιλικό, με την Ντιναμό Κιέβου στο Ζέεφελντ θα προβεί σε νέες δοκιμές ούτως ώστε να βγάλει ορισμένα συμπεράσματα,

καθότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιους 25 ποδοσφαιριστές θα πάρει μαζί του στην αποστολή, στην Αμερική για τα τρία φιλικά με Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Συνεπώς ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει την ευκαιρία να κάνει κι άλλες δοκιμές, για να έχει σφαιρική άποψη. Ο Μίτσελ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Κασάμι, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό με την ρωσική, Κράσνονταρ, ενώ αλλαγές θα κάνει και στην ενδεκάδα.

Στο φιλικό, το απόγευμα, δεν θα αγωνιστεί σίγουρα ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος λόγω κόπωσης και ενός σφιξίματος που αισθάνεται στον προσαγωγό προτιμήθηκε να μείνει στο ξενοδοχείο και να μην παραστεί στην πρωινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα