Τα αποτσίγαρα, οι τηγανιτές πατάτες και η απόλυτη ξεφτίλα της ΕΠΟ που έφερε το 10-0 από την Ελβετία

Ξέφραγο αμπέλι η Εθνική ομάδα Κ-19. Σπασμένα τζάμια, γόπες από τσιγάρα, τηγανιτές πατάτες, coca cola και 10-0 από την Ελβετία...

Η εφημερίδα «Goal» σε δημοσίευμα της αποκαλύπτει και φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την Ελβετία. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το πρωί της Τρίτης (14/10) αναμένονταν να κάνει Δ.Σ για την ντροπιαστική ήττα της Ελλάδας από την αντίστοιχη ομάδα της Ελβετίας. Τα αρμόδια όργανα ψάχνουν τα αίτια αυτής της ήττας και πως από το 2-2, το οποίο θα μπορούσε κι εκείνο να ήταν 10-0.

Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Βασίλης Τζαλακώστας, ο οποίος βρέθηκε από τοπικό της Αχαΐας να γίνει ομοσπονδιακός προπονητής στην Κ-19. Σε ποια χώρα, προπονητής τοπικού πρωταθλήματος αναλαμβάνει μια ομάδα, η οποία αποτελείται από παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες όπως ο Δώνης που αγωνίζεται στην Γιουβέντους. Οι παίκτες ένιωθαν σαν να ήταν σε πενταήμερη εκδρομή στο σχολείο. Έτρωγαν ό, τι ήθελαν. Πατάτες τηγανιτές με coca cola, άνθρωποι του ξενοδοχείο μαρτυρούν πως βρέθηκε ένα σπασμένο τζάμι με δύο παίκτες να παίζουν ποδόσφαιρο μέσα στο δωμάτιο και να βρίσκονται ποτήρια γεμάτα με γόπες από τσιγάρα. Κανείς δεν τους έλεγχε σε θέμα διατροφής και όταν έφτασε στα αφτιά του προπονητή το θέμα των αποτσίγαρων, απλά εκείνος το μόνο που είπε είναι να κάνει γενικές παρατηρήσεις: «Κι εγώ κάπνιζα μικρός δεν είναι σωστό», αντί ως προπονητής να «κόψει» κεφάλια και να προβεί στις απαραίτητες τιμωρίες. Για όλη αυτή την κατάσταση, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο, μέχρι πρότινος, προπονητής της Ελλάδας Κ-19, Βασίλης Τζαλακώστας.

Σε ό, τι αφορά το θέμα των προπονήσεων... έπεφτε απίστευτο γέλιο καθώς από το εκσυγχρονισμένο ποδόσφαιρο σε ομάδες της Super League και στο εξωτερικό, στο ποδόσφαιρο τακτικής του 70' στην Κ-19. Σε ό, τι αφορά τον αγώνα, σα να βλέπεις την τελευταία ερασιτεχνική ομάδα να αγωνίζεται. Σε 33' λεπτά παιχνιδιού είχαμε δεχτεί ήδη τέσσερα γκολ. Ο αρχηγός αποστολής έφυγε από τον πάγκο από το 5° λεπτό. Ο προπονητής στα αποδυτήρια τους είπε: «'Εχουμε ξεφτιλιστεί» και σε δηλώσεις του μίλησε για πειθαρχία, αλλά και το παιχνίδι χάλασε στην αποβολή...

Ίδιο έργο παίζεται και στην ομάδα παίδων, όπου η επιλογή προπονητή είναι παρόμοια με αυτή του Τζαλακώστα. Δηλαδή για να καταλάβουμε τι γίνεται, ορισμένοι διοικητικοί παράγοντες εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους, κάνουν τα χατίρια για προσωπικό τους όφελος, εις βάρος των υποδομών της Εθνικής ποδοσφαίρου.

The post Τα αποτσίγαρα, οι τηγανιτές πατάτες και η απόλυτη ξεφτίλα της ΕΠΟ που έφερε το 10-0 από την Ελβετία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα