Τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας: Τι σας εξέπληξε περισσότερο στις εκλογές

Αδιαμφισβήτητα οι εκλογές είναι το θέμα των ημερών. Ακόμα και να μην θέλαμε, από την στιγμή που σε λίγες μόνο μέρες θα βροθούμε ξανά στην κάλπη, αποτελεί γεγονός που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Πόσω μάλλον τα αποτελέσματα που βγαίνουν από αυτές.

Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών τελείωσε, οι υποψήφιοι και τα κόμματα συγκρούστηκαν και οδεύουμε πλέον στον δεύτερο γύρο. Ωστόσο η κάλπη έβγαλε πολλές εκπλήξεις οι οποίες συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων.

Το

koolnews.gr, συγκέντρωσε μερικές από τις εκπλήξεις των εκλογών και σας κάλεσε να ψηφίσετε. Η συμμετοχή σας έβγαλε «νικητή» ο οποίος ήταν με το συντριπτικό ποσοστό του 45%, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ακολούθησε με 19% ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η δυναμική του η οποία τον έστειλε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για τον δήμο Αθηναίων.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:

Το 16,2% που συγκέντρωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης για τον Δήμο Αθηναίων 45%Η δυναμική του Γαβριήλ Σακελλαρίδη (δεύτερος) για τον Δήμο Αθηναίων 19%Το ποσοστό του Ηλία Παναγιώταρου στην Περιφέρεια Αττικής 18%Η πρωτιά της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής 10%Η πρωτιά του Γιάννη Μώραλη για τον δήμο Πειραιά 8%
Keywords
Τυχαία Θέματα