Τα Lego παίζουν… Euro (vid)

Άμα αγαπάς τα Lego και συγχρόνως δηλώνεις ο φανατικότερος  Euro-fan που υπάρχει, τότε δες τα highlights των περασμένων EURO, έτσι όπως δεν τα είχες φανταστεί ποτέ.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Το EURO ξεκίνησε για τα καλά και οι προβλέψεις πέφτουν βροχή για το ποιά θα είναι η επόμενη χώρα που θα στρογγυλοκάτσει στη κορυφή της Ευρώπης. Μάλιστα οι διεκδικητές αυτή τη φορά είναι πολλοί,

κάνοντας το ποδοσφαιρικό “Game of Thrones“, πιο ενδιαφέρον από ποτέ. Και μιας και ανέφερθηκα σε παιχνίδια, πείτε μου ποιός δεν έπαιξε τουλάχιστον μία φορά στη παιδική του ηλικία Lego; Μπερδεύτηκες; Όχι δεν μπλέχτηκαν τα κείμενα μεταξύ τους, ούτε τα έχασα τελείως-όχι ακόμα πάντως. Απλά κάποιος που σίγουρα έχει παίξει -τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του- Lego και έχει παρακολουθήσει φανατικά τα EURO -τουλάχιστον- της τελευταίας εικοσαετίας, δημιούργησε ένα πολύ ξεχωριστό βιντεάκι που συνδιάζει τα πιο ασύνδετα.

Δες το εδώ και παρακολούθησε τις πιο επικές στιγμές των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής Ελλάδας φυσικά) μέσα από την ματιά των διασημότερων παιδικών παιχνιδιών.

Διαβάστε ακόμα:

* Το Euro στα… πόδια σου

* Quiz για Euro fan-ατικούς

* Ε, ρε, Εθνικάρα, πάλι με χρόνια με καιρούς…

Keywords
Τυχαία Θέματα