Η Γη σε 3D

Ήταν κοινό μυστικό εδώ και πολύ καιρό ότι η Google ετοίμαζε κάτι μεγάλο για το Google Maps και τελικά οι «Κασσάνδρες» δεν πέσανε έξω. Ιδού το 3D Google Earth.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Κατά την διάρκεια ενός special event, που τελέσθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, η Google ανακοίνωσε τις  τελευταίες της αναβαθμίσεις

για το Google Earth και των Google Street View προϊόντων. Σίγουρα, από μόνο του το σύστημα 3D σε χάρτες, δεν αποτελεί πρωτοποριακή κίνηση, αλλά σίγουρα είναι μία θετική αλλαγή της εταιρείας από στρατηγικής άποψης.

Συγκεκριμένα το Google Earth αναβαθμίζεται σημαντικά, καθώς πέραν ότι θα «χτενίσει» με 3D ολογράμματα εκτάσεις που ο συνολικός πληθυσμός τους αθροίζεται στους 300 εκατομμύρια ανθρώπους, θα κυκλοφορήσει και εντός των επόμενων ημερών εφαρμογή για κινητά Androids και iPhones, που δεν θα απαιτεί καν πρόσβαση στο ίντερνετ. Όσο για την αντίστοιχη εφαρμογή σε PC θα αργήσει κάπως η έκδοση, εξαιτίας μερικών τεχνικών δυσκολιών. Πάντως με το 3D Google Earth ο καθένας θα έχει την δυνατότητα να περιηγείται πάνω από ολόκληρες πόλεις, δίνοντάς του την αίσθηση ότι κάνει βόλτα με ελικόπτερο.

Δες τα βίντεο και πάρε μία γεύση από την καινούργια εμπειρία της Google.

Διαβάστε ακόμα:

* Ανοιχτά μυαλά, κλειστά φερμουάρ

* Τα 5 λάθη της Google

* Η διαφορά μεταξύ Apple & Google

Keywords
Τυχαία Θέματα