Συνάντηση με αγκαλιές και χαμόγελα για τους Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού [εικόνες]

Τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού απαθανάτισε ο φακός του περιοδικού OK που κυκλοφορεί στο Bar de Theatre.

Την περασμένη Τετάρτη, 13 Απριλίου, οι δυο τους συναντήθηκαν, ενώ χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι πόζαραν στον φακό δείχνοντας για άλλη μια φορά πως διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους και όχι μόνο.

Φέτος τόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος, όσο και η Τζένη Μπαλατσινού έχουν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Το «Βράδυ» μας κρατά συντροφιά κάθε Τετάρτη μέσα από την συχνότητα του ALPHA

με λαμπερούς καλεσμένους και μεγάλες αποκαλύψεις, με έναν Πέτρο Κωστόπουλο ανανεωμένο και ιδιαίτερα χαλαρό και οικείο με τους προσκεκλημένους του.

Από την άλλη, η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται να έχει κερδίσει το στοίχημα με τους τηλεθεατές -και ειδικότερα το γυναικείο κοινό- το οποίο κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί επιλέγει την εκπομπή Jenny Jenny φανατικά!

Η τηλεοπτική σεζόν μετρά πλέον αντίστροφα και οι δυο τους κάνουν ήδη τα πρώτα σχέδια για το καλοκαίρι αλλά και τον ελεύθερο ανέμελο χρόνο που θα περάσουν με τα παιδιά τους…

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Πηγή: ToraTora.gr

The post Συνάντηση με αγκαλιές και χαμόγελα για τους Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα