Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική – Ληστεία με… άρωμα Μαζιώτη σε τράπεζα της Λάρισας

19:14 5/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική μετά από την ληστεία που έγινε σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Συκούριο της Λάρισας καθώς θυμίζει τα χτυπήματα του Νίκου Μαζιώτη.

Συνολικά οι δράστες ήταν πέντε και οι τρεις μπήκαν μεταμφιεσμένου μέσα στο κατάστημα ενώ οι άλλοι δύο περίμεναν έξω. Ο ένας ήταν ψηλός και αδύνατος ενώ οι άλλου δύο ήταν μετρίου αναστήματος και μπήκαν μέσα στο κατάστημα στις 14:10 το μεσημέρι.

Περίμεναν πέντε λεπτά να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο

-κάτι που δείχνει ότι προφανώς γνώριζαν τις ώρες του χρονοδιακόπτη- και στη συνέχεια διέφυγαν με το ποσό των 200.000 ευρώ με κλεμμένο αυτοκίνητο, που αργότερα έκαψαν περίπου 2χλμ. έξω από το Συκούριο.

Η ληστεία έχει.. άρωμα τρομοκρατίας καθώς θυμίζει τα χτυπήματα του Νίκου Μαζιώτη. Ωστόσο εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς καθώς ο Χριστόδουλος Ξηρός γνωρίζει την περιοχή πάρα πολύ καλά. Υπενθυμίζεται ότι στις Αρχές του 1990 ο καταζητούμενος τρομοκράτης έκλεβε ρουκέτες μαζί με άλλα μέλη της 17 Νοέμβρη από στρατόπεδο της περιοχής.

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα