Συν 10 και τέλος στη σεμνή τελετή – Ο Ολυμπιακός 3-2 τον Πας, απομακρύνθηκε κι άλλο από τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός γνώριζε πριν αρχίσει το ματς ότι ο διώκτης του, ο ΠΑΟΚ, είχε φέρει «Χ» με τον Ατρόμητο και ήξερε ότι με νίκη πήγαινε στο +10 και επί της ουσίας μείωνε στο ελάχιστο το ενδιαφέρον για την πρώτη θέση και τα κατάφερε, βάζοντας δύσκολα στον εαυτό του.

Ο Πας Γιάννινα προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με τον Ίλιτς και έκανε την ομάδα του μόλις τη δεύτερη που έχει προηγηθεί φέτος στο Καραϊσκάκη, μετά τον

Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός κάπου εκεί ανέλαβε δράση και στο 21΄ο Σαβιόλα πέτυχε άλλο ένα γκολ στο πρωτάθλημα (80) και έφερε το ματς στα ίσα. Το ημίχρονο έκλεισε στην ισοπαλία, αλλά οι γηπεδούχοι βγήκαν φορτσάτοι στο δεύτερο με τον Μασάντο και τον Κάμπελ να σκοράρουν στο 53΄και το 71΄με πέναλτι και να καθαρίζουν το ματς.

Το γκολ του Κρητικού στο 87΄έδωσε ένα μικρό ενδιαφέρον στο τέλος, αλλά η νίκη παρέμεινε σε ερυθρόλευκα χέρια και η κορυφή πολύ δύσκολα θα χαθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπάζογλου, Μανωλάς, Μπονγκ, Μασάντο, Σαμάρης, Ολαϊτάν, Βάις (70' Φουστέρ), Ντομίνγκες (46' Κάμπελ), Σαβιόλα (74' Στσέποβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Στρούνα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Αυγενικού (51' Κρητικός), Τσουκαλάς, Βίλα, Ρουμπουλάκου, Τσάβες (65' Βισέντο), Ίλιτς (83' Μπέριος).

Γκολ: 21' Σαβιόλα, 51' Μασάντο, 71' Κάμπελ / 11' Ίλιτς, 87' Κρητικός

Κίτρινες: / 10' Ρουμπουλάκου, 40' Τσουκαλάς

Κόκκινες: -/ 70' Ρουμπουλάκου (2η κίτρινη)

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1

Ο δεύτερος ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ατρόμητο, σε ένα ντέρμπι για τη δεύτερη θέση αφού αν οι γηπεδούχοι κέρδιζαν πλησίαζαν στους 4 το Δικέφαλο και έσβησε κάθε ελπίδα για διεκδίκηση του τίτλου.

Και όλα ξεκίνησαν ιδανικά και έδειχναν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε. Στο 26΄ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έβαλε μπροστά τον Ατρόμητο που ερχόταν με κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό στη Λεωφόρο. Στο 28΄ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο να απαντήσει, αλλά ο Λαζαρίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 43΄ο σκόρερ του αγώνα πήγε να διπλασιάσει τα τέρματά του, με τη μπάλα να γλείφει το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59΄ο Λούκας, ο MVP του ΠΑΟΚ για τον περασμένο μήνα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, πλασάροντας άουτ από κοντά. Τελικά στο 90΄ ο Τζαβέλας με κεφαλιά έκανε το 1-1 και κράτησε τον ΠΑΟΚ σε απόσταση 7 βαθμών από τον Ατρόμητο.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τζενάμο, Ταυλαρίδης (86' Μπάλλας), Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Λαζαρίδης, Νάστος, Ούμπιντες, Γκαρσία (73' Φυτανίδης), Μπρίτο, Καραμάνος, Παπαδόπουλος (79' Φάμπιο)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ (λ.τ. 61' Τζιόλης), Κατσουράνης, Λάζαρ, Βούκιτς, Ολίσε (70' Αθανασιάδης), Λούκας (79' Λίνο), Σαλπιγγίδης

Γκολ: Παπαδόπουλος 26', Τζαβέλλας 90'

Κίτρινες κάρτες: Παπαδόπουλος 43', Ούμπιντες 89', Ιγκλέσιας 90+, Τζαβέλλας 43'

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα