Συγκλονιστικό βίντεο: Μαθητές γελούν λίγο πριν βυθιστεί το πλοίο στην Νότιο Κορέα

09:32 1/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα συγκλονιστικό βίντεο το οποίο δείχνει μαθητές εγκλωβισμένους στο πλοίο Sewol στην Νότια Κορέα λίγο πριν βυθιστεί.

Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν μαθητή λίγο πριν το ναυάγιο και απεικονίζει σαστισμένους μαθητές χωρίς να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Τα παιδιά, ακολουθώντας τις οδηγίες του πληρώματος, έμειναν μέσα στην καμπίνα τους. Μάλιστα,

οι φωνές που ακούγονται δείχνουν πως οι μαθητές δεν ήξεραν τι πραγματικά συμβαίνει. Άλλα γελούσαν, άλλα φώναζαν, άλλα έκαναν πλάκα λέγοντας «γινόμαστε Τιτανικός;», άλλα είχαν πανικοβληθεί και ζητούσαν σωσίβια. Ωστόσο όσο η ώρα περνούσε τα γέλια αντικαταστάθηκαν από φωνές αγωνίας και πανικού. Ενα παιδί είπε χαρακτηριστικά «να πάρω τη μαμά μου τηλέφωνο; Μαμά, αυτό μοιάζει σαν το τέλος μου».

Αλλοι μαθητές στέλνουν μηνύματα στις οικογένειές τους. Σε κάποια σημεία του βίντεο ακούγονται και οι οδηγίες του πληρώματος που ζητούν από τους μαθητές να μείνουν στις καμπίνες τους. Το συγκλονιστικό βίντεο που τράβηξε μαθητής, ο οποίος έχασε τελικά τη ζωή του στο ναυάγιο, κλείνει με τη φωνή ενός μαθητή να λέει: «Φοβάμαι...».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα