Συγκλονιστικές εξελίξεις για την αγνοούμενη μικρή Μαντλίν

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της Σκότλαντ Γιαρντ η μικρή φαίνεται πως έπεσε θύμα trafficking από Ρομά.

Όπως δημοσιεύει το ThedailyBeast.com τα φώτα της έρευνας πέφτουν κατά κύριο λόγο σε έναν γνωστό παιδόφιλο έμενε 30 μέτρα μακρυά από το σημείο που χάθηκε το κοριτσάκι στην Πορτογαλία. Αυτός φαίνεται πως υπέδειξε κιόλας ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται κύκλωμα αθίγγανων. Η πορτογαλική αστυνομία ωστόσο φέρεται να αγνόησε πολλές πληροφορίες κατά

την έρευνα με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμες πληροφορίες.

Η πορτογαλική αστυνομία έχει κλείσει την υπόθεση, ωστόσο την έρευνα φαίνεται πως θα συνεχίσει η Σκότλαντ Γιαρντ. Μάταιες ήταν οι προσπάθειες της οικογένειας να πείσουν τις αρχές της χώρας της Ιβηρικής να ασχοληθούν με τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει μόνοι τους μέσω ιδιωτικών ντέντεκτιβ.

Ένας από τους ιδιωτικούς ερευνητές μάλιστα φαίνεται πως προχώρησε σε μία σημαντική ταυτοποίηση. Το βράδυ της εξαφάνισης, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο μικρή Μαντλέν είχε θεαθεί δίπλα σε έναν άγνωστο άνδρα. Ο άγνωστος αυτός άνδρας είναι ο τρεις φορές καταδικασμένος για παιδοφιλία, πρώην Βρετανός στρατιώτης, Ρέιμοντ Χιούλετ.

Ο Χιούλετ φαίνεται να μαρτύρησε ότι είχε δει την Μαντλίν μαζί με αθίγγανους και πίστευε πως είχε πέσει θύμα κυκλώματος διακίνησης παιδιών. Αυτός αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή ωστόσο οι καταθέσεις του δίνουν νέα τροπή στις έρευνες.

Μπορεί να πέθανε σε ηλικία 64 ετών, ωστόσο η Σκότλαντ Γιαρντ στρέφει σε αυτόν την έρευνα και σε όσα έχει πει. Αποκάλυψε μάλιστα πως τον είχαν πλησιάσει οι Ρομά και του είχαν προσφέρει χρήματα για μία από τις κόρες του, κάτι που αυτός δεν δέχθηκε. Αποκάλυψε δε πως είχε και ο ίδιος καταλάβει πως η μικρή Μαντλίν είχε πέσει θύμα κυκλώματος διακίνησης παιδιών.

Η οικογένεια της μικρής είχε απηυδήσει με την στάση της Αστυνομίας της Πορτογαλίας η οποία ήταν απρόθυμη αν ακούσει τι πληροφορίες είχαν οι ίδιοι συλλέξει. Έτσι αποφάσισαν να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση. Πεντέμιση χρόνια μετά την εξαφάνιση της μικρής η οικογένεια αισθάνεται πως η υπόθεση οδεύει προς λύση καθώς κλήθηκε από την Σκότλαντ Γιαρντ για να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει.

Σύμφωνα με της πληροφορίες ο Χιούλετ φέρεται να είπε σε κάποιον πως είχε δει αθίγγανους να ψάχνουν παιδιά στην Αλγκάρβ (την πόλη που χάθηκε η Μαντλίν) προκειμένου να τα μεταφέρουν στο Μαρόκο. Παράλληλα αρκετές είναι οι μαρτυρίες που θέλουν την Μαντλέν να βρίσκεται στο Μαρόκο και χρονολογούνται στο 2007 και 2008.

Ο Χιούλετ πάντως λίγο πριν πεθάνει εξομολογήθηκε στον γιο του πως μετά την εξαφάνιση είχε δει άλλες δύο φορές την Μαντλίν ωστόσο ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.

Η υπόθεση έκλεισε από την πορτογαλική Αστυνομία τον Ιούλιο του 2008 ωστόσο πέρσι η Σκότλαντ Γιάνρτ θεώρησε πως η μικρή ίσως είναι ακόμη ζωντανή και να ζει με τον απαγωγέα της. Τότε ξεκίνησε και την δική της έρευνα μεταφράζοντας περισσότερες από 100.000 σελίδες αρχείου της Αστυνομίας και υποδεικ

Keywords
Αναζητήσεις
εξαφανιση μαντλεν, πωσ χαθηκε η μαντλιν
Τυχαία Θέματα