Σβαρτσενέγκερ: παραδέχτηκε και άλλο κέρατο

Ο Άρλνολντ Σβαρτσενέγκερ μίλησε για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο που διέλυσε το γάμο του με την Μαρία Σραιβερ –την αποκάλυψη ότι έχει ένα εξώγαμο παιδί με την οικιακή βοηθό.

Ο εξολοθρευτής μίλησε στην εκπομπή 60 λεπτά για να προωθήσει την αυτοβιογραφίας του “Ολική επαναφορά: Η απίστευτη αληθινή ιστορία της ζωής μου” και παραδέχτηκε ότι πλήγωσε την σύζυγό του και την οικογένεια του.«Νομίζω ότι ήταν το πιο ηλίθιο πράγμα που έκανα στη σχέση μας» είπε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

«Ήταν τρομερό. Προκάλεσα τεράστιο πόνο στη Μαρία και απίστευτο πόνο στα παιδιά».

Στο βιβλίο του 65χρονος ηθοποιός, γράφει για τη σχέση του με την Μίλντρεντ Μπαένα και για τον γιό τους Τζόσεφ, ο οποίος πλέον είναι έφηβος, αλλά και για άλλη μια σύντομη σχέση που η σύζυγός του και ο υπόλοιπος κόσμος αγνοούσε μέχρι σήμερα. Τη σύντομη, αλλά παθιασμένη σχέση με την Μπριγίντε Νίλσεν το 1985, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία Red Sonja. Την ίδια εποχή ο Άρλνολντ συζούσε με την Μαρία. Η Νίλσεν παντρεύτηκε το 1985 τον Σιλβέστερ Σταλόνε, κολλητό φίλο του Σβαρτσενέγκερ , ενώ ο ίδιος παντρεύτηκε την Σράιβερ ένα χρόνο μετά.

Πάντως αν πρέπει να του αναγνωρίσουμε κάτι θετικό, είναι ότι ήξερε να κρατάει καλά κρυμμένα τα μυστικά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα